Přejít na obsah

Porouchané střešní okno

Metabolic

Doporučené příspěvky

Koupil jsem si Octavii 1,6 Glx rok výroby 1997 se střešním oknem. Okno fungovalo ale při otvíraní a zavíraní mi motorek dělal šílené zvuky. Poté jsem střešní okno rozebral nebo spíše motorek, vše jsem vyčistil, promazal a motorek jsem namontoval zpět ale motorek mi začal vyhazovat pojistky. Ja si myslim, že součást toho okna budou aji nějaké koncové spínače protože motorek naprázdno funguje ale jakmile ho připojím na střešní okno vyhodí mi pojistku. Je možné, že tam je velká zátěž ale zkoušel jsem osu motorku (kterou se propojí motorek a střešní okno) přidržet kombinačkami a zkusit jestli při větší zátěži se také pojistka vyhodí. Ale nevyhodilo to pojistku.

Nemáte někdo taky takové střešní okno viz. obrázek nebo nějaké schémata zapojení nebo aspoň něco co by mi pomohlo??

Děkuji za každou informaci která mi pomůže ;-)

zde jsou fotografie okna a motorku

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...