kapo1222 Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 zdarec borci pri rychlosti cca nad 100 km/h mi trasie volantom. pneumatiky mam nove vyvazovane uz 2 krat, geometria spravena, nove tlmice, capy, silentbloky ramien menene minuli rok - pri brzdeni netrasie volant, neviete cim to moze byt??? uz som zufali ..... dakujem za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 20. Duben 2012 Sdílet Vloženo 20. Duben 2012 nemáš špatně sjetý pneu? Prohoď zadní za přední nebo si puč kola od někoho a uvidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 20. Duben 2012 Sdílet Vloženo 20. Duben 2012 ... a dělá to jen když motor táhne nebo pořád, za každého režimu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapo1222 Vloženo 20. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2012 (editace) Pneumatiky ma nove pred tym som menil cepy, a robyl geometriu. potom som dal vyvazovat pneu a volantom triaslo, dal som prevazit este raz a trasie aj tak. Ale robylo mi to aj na starych pneu ale tie boli zle zjazdene koli zlej geometrii. a volantom trasie cca od 130 km/h a je jedno ci auto taha alebo idem na volnobehu ked klesne rychlost trasenie prestane. uz som stoho zufali mam dat este raz prevazit pneu v nejakom inom servise????? Podotykam pneu prevazene 2 krat a oba razy v inom servise. Editováno: 20. Duben 2012, autor: kapo1222 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 9. Květen 2012 Sdílet Vloženo 9. Květen 2012 mne robi to iste,mam new pneu aj disky 3xvyvazene geometria vsetko urobene ,8x18 ale mam ET32 225/45 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jikoloj Vloženo 9. Květen 2012 Sdílet Vloženo 9. Květen 2012 me to delalo na 16" neoriginálech, musel jsem dat vymezujici krouzky nové, byly tam plastove uz trochu vychozene a tak jsem nechal udelat hlinikove a mam pokoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 (editace) mam vymenene aj kruzky nemoze to byt sportovy tyc stabilizator (ze mam inac dotahnute) alebo homogenicky klb? robi mi to aj na 195/65 R15 auto mam nabehane 66000km a boli vymenene len sportovy tyc stabilizator a podvozok + geometer 2x robena. Editováno: 19. Květen 2012, autor: mysterx888 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.