Přejít na obsah

stropni monitor montaz

brasel

Doporučené příspěvky

• o 1 měsíc později...

Zdarvím.

Prosím tě stropní monitor není zase tak jednoduchá práce. Dělal jsem to ještě na škole. Nejprve si musíš vybrat daný typ monitoru.

Pak vzadu ze stropu sundat ten kus plastu ( je jen nacvakly ) a lehce odtáhnout stropnici aby jsi viděl kde jsou výztuhy střechy. Pak sehnat MDF tloušky aspoň 20 mm a velikosti jako máš stropní monitor ( základnu toho monitoru ). Obkreslit monitor na stropnici ( né ten krycí rámeček ale základnu ), pak vyříznout stropnici, tu MDF je dobré napustit pryskyřicí aby byla tvrdá, tu pak pomocí kvalitního montážního lepidla ( loctite, nebo si nechat opravdu poradit ) přilepit ma strop mezi výztuhy. Zespod něčím rozepřít a nechat pořádně uschnout ( 24 hodin určo ). Až bude zaschnuto, tak přišroubovat základnu monitoru do MDF. A pak už jen nasadit krycí rámeček kolem aby nebylo nic vidět.

Je to jen stručně, ale fotky jsem už doma nenašel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...

S tou pásovinou je to blbost! Nedokážeš to tak přesně vytvarovat a bude se to chvět.

Akorád otázka? Kam vůbec Chčeš ten monitor pridělat? Aby jsi na to Koukal zepředu nebo že zadních sedaček? Většinou se to dělá že zadních sedaček. Jinak foto jsem našel ale je to na dodávku kde se to dělalo jinak, jelikož jsme tam dávali 2 monitory a tapecírung byl 1 cm od střechy tAkze tam MDF nešla dobře použít ale byly tak zase výztuhy střechy tAkze se to předělalo k nim.

A vůbec jak velký a těžký monitor Chčeš použít??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...