michal236 Vloženo 20. Duben 2012 Sdílet Vloženo 20. Duben 2012 Zdravím škodováci, prosím Vás, mám Octavii II klasickou dvoukolku 1.9tdi Kola 195/55 R15 a když stojím a cukám s volantem tak cítím jak je tam vůle než začnu cítit odpor a kola začnou zatáčet. Do zatáček se dost houpe, ale tlumičema to není. Jsou to silentbloky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 21. Duben 2012 Sdílet Vloženo 21. Duben 2012 kolik mas natoceno? Ta zdanliva vule pri cukani volantem je normalni, ale to houpani v zatackach muzou delat tlumice a nebo silentbloky Urcite bych auto zvednul a mrknul se jak vypadaj, na nasich silnicich je uplne normalni zivotnost 100tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal236 Vloženo 21. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2012 no teďkon budu mít 200t. Byl jsem na STK a tam mám doporučeno vyměnit stabilizační tyčky a silentbloky + ještě do budoucna homokynetické klouby, ale prej tyčky a homokyneťáky nespěchaj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal236 Vloženo 5. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2012 Tak budu se chystat objednávat díly, jaké Silentbloky doporučejete?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.