Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Ahoj, tak i já konečně přidám svého rooma do placu ...

Výbava Comfort + Paket Plus (panoramatická střecha, automatická klimatizace Climatronic, Sunset, střešní nosič)

dodatečná výbava - Maxi DOT, Tempomat, vnitřní držák jízdních kol, prodloužená záruka 4 roky

barva béžová Cappucino metalíza

post-32230-0-57125300-1335121058_thumb.j

post-32230-0-05354100-1335121122_thumb.j

post-32230-0-31433300-1335121178_thumb.j

post-32230-0-48294700-1335121284_thumb.j

Editováno: , autor: Petros7
Vloženo (editace)

Ahoj ,vitam rumika v nej barvě ;) vybava mych snu ,hlavne ta střeha , ale na fabuli bych ji i tak nedostal , jake maš plany do budoucna ? a jakepak už proběhly upravy ? jo a to bych nebyl ja štoural kdybych nechtěl vidět i interirer :D

Editováno: , autor: jozzi
Vloženo

Ahoj, je to funglovka.. teda byla, r.v. je 2009 :kol-28: už jsem členem roomstreclubu dlouho, ale až teď jsem tady - popravdě nevím že mi to tak trvalo :kol-32: jo jo střecha ta mě nadchla a musela tam bejt stůj co stůj! Dokonce i barva šla stranou. Nejdřív jsem nechtěl jinou barvu než modrou ocean, ale popravdě béžové cappuccino jsem přišel na chuť a musím říct, že nelituju, myslím že je to jedna z barev, která roomovi a fabuli fakt sluší. Nadruhou stranu třeba na Yetim už se to tak říct nedá. Je to tak, že každýmu auto sluší jiná barva :kol-28: Úpravy proběhly jen menší - dodal jsem tempomat a Maxíka. Poslední pro mě velkou novinkou jsou nová alu Artkos R16. Moc se mi líbili a tak jsem si spnil sen.. Popravdě jsem nečekal takou změnu v tvrdosti, ale auto vypadá parádně a skvěle sedí. Ještě musím sehnat gumy, teda jestli se rozhodnu tam Arktosy nechat...

Vloženo

Ahoj ,vitam rumika v nej barvě ;) vybava mych snu ,hlavne ta střeha , ale na fabuli bych ji i tak nedostal , jake maš plany do budoucna ? a jakepak už proběhly upravy ? jo a to bych nebyl ja štoural kdybych nechtěl vidět i interirer :D

pokusím se foto sehnat ale asi to bude jen z mobilu ..

Vloženo

Krásný vůz, v té době musel jako nový stát ranec. Arktosy nechej, kup gumy a budeš spokojenej. Moc autu sluší. Jenom dotaz, proč ta hlavová opěrka ve předu je ze zadního sedáku?

Vloženo (editace)

Krásný vůz, v té době musel jako nový stát ranec. Arktosy nechej, kup gumy a budeš spokojenej. Moc autu sluší. Jenom dotaz, proč ta hlavová opěrka ve předu je ze zadního sedáku?

díky. Ta opěrka tam byla proto, že ve předu seděla mamka a jelikož má drdol tlačila jí původní opěrka do hlavy :kol-28: jinak dobrej postřeh já si toho ani nevšiml :kol-47:

Vloženo (editace)

Jo málem bych zapoměl ještě jsem lepil prahový lišty /jen plastový/ a lištu zavazadlovýho prostoru - přijde mi to dost praktický a taky to pěkně vypadá :kol-28: jo a textilní koberce.. Jinak musím říct, že nejsem moc spokojenen s polstrem sedaček, je dost nepraktický - hodně se na něj chytaj chlupy a vlasy.. Mnohem lepší mi přijdou sedačky v paketu Dynamik - navíc jsou sportovní :kol-28: máte je někdo? Jaký je potah??

Vloženo

Alespoň foto z mobilu jak room vypadá na Arktosech.. Někdo mi do rána prošlápl pravý blatník :kol-44: Nevíte o nějakém v béžové cappuccino??? Zjišťoval jsem cenu opravy a vyjde levněji, když se vymění kus za kus...

post-32230-0-74685700-1335454834_thumb.j

post-32230-0-82617700-1335454855_thumb.j

Vloženo (editace)

Jo tak na sedačky mame stejny nazor ,ja už vozim hafana jen v kufru a hlupy i tak litaj všude :D

Tedka vidim to foto , lidi jsou svině ,ja kvuli tomu mam těžke spani každou noc

Editováno: , autor: jozzi
Vloženo

Jo tak na sedačky mame stejny nazor ,ja už vozim hafana jen v kufru a hlupy i tak litaj všude :D

Tedka vidim to foto , lidi jsou svině ,ja kvuli tomu mam těžke spani každou noc

To mi povídej, jak to stojí venku je to děs.. nejhorší jsou pátky a soboty, když choděj vožraly :kol-44: mám sice garáž, ale cca 2 km od baráku, ale tam dávám auto jen když sním delší čas nejedu ...

Vloženo

Alespoň foto z mobilu jak room vypadá na Arktosech.. Někdo mi do rána prošlápl pravý blatník :kol-44: Nevíte o nějakém v béžové cappuccino??? Zjišťoval jsem cenu opravy a vyjde levněji, když se vymění kus za kus...

Jeden disk je "lízjel" (už jsem ho tak koupil) - říkám si že mě aspoň nebude tolik mrzet, když to někde šmejknu :kol-28: Myslel jsem že to trochu rozleštím a natřu - máte s tím někdo zkušenosti?? Prodávají na to nějakou spešl barvu??

Vloženo

ja myslim že to je klasicka střibrna , normalně bych to nejdřiv šmirgnul ,přetřel , šmirgnul najemno a přeleštil ,sice to nebude uplne rovne ,ale už to tak nebude vidět ;) .. no ja parkuju cca 300m od jedne diskoteky , to je dycky přes vikend strah :D

Vloženo

ja myslim že to je klasicka střibrna , normalně bych to nejdřiv šmirgnul ,přetřel , šmirgnul najemno a přeleštil ,sice to nebude uplne rovne ,ale už to tak nebude vidět ;) .. no ja parkuju cca 300m od jedne diskoteky , to je dycky přes vikend strah :D

No tak to se nedivím! dík za tip .. nějak to vyzkouším..

Vloženo

Tak tu střechu ti fakt moc moc závidím.. škoda, že nedělaji i fabinku s průhlednou střechou :D Jinak kola Roomíkovi sednou perfektně :) vypadají skoro jako Kentaury :D a s motorem zatím spokojenost?

Vloženo (editace)

Tak tu střechu ti fakt moc moc závidím.. škoda, že nedělaji i fabinku s průhlednou střechou :D Jinak kola Roomíkovi sednou perfektně :) vypadají skoro jako Kentaury :D a s motorem zatím spokojenost?

Artkosy (16) jsou vlastně malý Kentaury (17) :kol-28: to je jako Avior (15) a Bear (16)... Motor spokojenost, jen mě mrzelo, že dřív nědělali silnější benzín.. dneska už ty TSI jsou živější.. 1,6 má postupný zátah, ale výkon má, 16 ventilů jen šumí.. a spotřeba podle mě dobrá, když jezdím předpisově jsem na průměru 5,8 teď s těma Arktosama se to pohybuje na 6,0 litrech. Jak se na to ale šlápne tak spotřeba leze, dálnice 7,5 no problem.

Vloženo (editace)

Tak dle mého je jen nevýhoda, že možná víc žere než 1.2 tsi.. jinak obsah ničím nenahradíš.. je to asi praktištější... žádný turbo nic... jednodušší osvědčený motor... ale neříkám, že bych nechtěl 1.2 tsi 77kW :D

Já taky když valím na 17" po dálnici 130 tak mám 7,5 asi... a to je 1.2 .. ale většinou se snažím jet do těch 120..

Taky jsem se rozhodoval jestli si vzít fabulku nebo Romíka.. ale nenašel jsem žádnýho vhodnýho (ojeté) s vhodným motorem.. Budeš dávat boční lišty do laku?

Editováno: , autor: LKS_
Vloženo (editace)

Lišty nechám černý, sice by to opticky vypadalo dobře, ale nebude to praktický.. znáš to na parkovišti - buch buch a máš to odřený, když kolikrát vidím ty vidláky jak se rozmáchnou a otevřou dveře a je jim jedno že ty dveře do "nečeho" narazí :kol-44: každopádně jsem rád, že je tam mám :kol-28: co se týká motoru mám stejný názor - obsah ničím nenahradíš.. byl jsem v šoku když jsem tady pročítal recenzi na bílího rooma (ted si nevzomenu už čí byl), ale byla to funglovka s TSI motorem a pořád se to sralo - úniky oleje, špatné turbo, popraskaný volant... až mu ho nakonec vyměnili! No to by mě asi vodvezli u novýho auta! Popravdě jsem tomu TSI taky ze začátku nedůvěřoval a myslím si že čas až ukáže co ten motor vydrží, hlavně když se bude "honit". Tak nebo tak je tam víc namáhaných součástí než u klasiky takže poruchovost je podle mě vyšší.

Teď koukám na ty tvoje kolesa - jsou bombový! Máš někde víc foto? Z tý malý fotky na profilu to moc vidět není...

Vloženo (editace)

Já bych si tsi koupil až tak po 4 letech provozu :D ale kdyby byla dobrá nabídka...jinak to rozmáchutí dveří se netýká jen lidí bydlících na vesnici...snad mi přijde, že třeba ženský k tomu mají sklony... ty žensky vedle kterých nesedí jejich chlap :D

Fotky mám průběžně ve vláknu :) Když si najedeš do mého profilu, tak Publikace a tam je Emilka...třeba strana 15 :) Ještě bych se vyjádřil k těm lištám... ono- někdy mi přijde náchylnější samotný plast na oděr než lak..taťka má octu a plast lišty a přijde mi, že ten plast se mnohem líp odírá a je to také řádně vidět..

Editováno: , autor: LKS_
Vloženo

Tak jsem si trochu hrál a nalepil folii na ovladač rádia, ventilátoru a teploty.. nakonec jsem to udělal ze stříbrné reflexivní folie takže při nasvícení se odráží. Stříbrná barva je stejná jako rámečky průduchů na palubce tak to spolu ladí :kol-28: Inspiroval jsem se z faceliftu :kol-28: ale ještě zkusím sehnal "chrom" folii ta bude vypadat líp.. foto jen z mobilu takže žádná kvalita, až budu mít víc času zkusím vzít foťákem...

post-32230-0-45805600-1335557965_thumb.j

post-32230-0-51693200-1335557979_thumb.j

Vloženo

Já bych si tsi koupil až tak po 4 letech provozu :D ale kdyby byla dobrá nabídka...jinak to rozmáchutí dveří se netýká jen lidí bydlících na vesnici...snad mi přijde, že třeba ženský k tomu mají sklony... ty žensky vedle kterých nesedí jejich chlap :D

Fotky mám průběžně ve vláknu :) Když si najedeš do mého profilu, tak Publikace a tam je Emilka...třeba strana 15 :) Ještě bych se vyjádřil k těm lištám... ono- někdy mi přijde náchylnější samotný plast na oděr než lak..taťka má octu a plast lišty a přijde mi, že ten plast se mnohem líp odírá a je to také řádně vidět..

Tak jsem to projel a Emilka vypadá úžasně, musím říct že ta cappuccino barva autu fakt sluší, přijde mi že je auto takový luxusní :kol-31: a ty kola nemaj chybu! Jsou bombový!!

Vloženo

To jsem rád, že si to našel.. :D děkuji za pochvalu :) tak cappucino je hold luxusní barva :D ty kroužky vypadají zajímavě... akorát já nemám ten display na klimu... takže leda udělat Dance radio... přemýšlím teď lehce o podsvitu budíků :) Já měl původně 16 atria.. chtěl jsem moc Kentaury, ale ty nebyly.. měl jsem možnost koupi i těch co máš ty 16"... ale zaláskoval jsem se na první pohled do těchto :D ale váhal jsem ..

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...