s-talker Vloženo 20. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2013 Napis mi SZ co chces predelat - vybava a domluvime se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitt21 Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 taky by mne zajimalo jak dloho to trva, jestli pak potrebujes vuz na cely den pro komplet zmenu podsviceni.. /budiky, maxac, symphony atd./ jesli pak se to da stihnout za den, cca 80kilaku od Karviné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 10. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 Jasne, da se to za den stihnout. Ovsem u Karvine jsem jen obcas...je treba se domluvit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 25. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2013 Po dlouhe dobe se mi podarilo zase posbirat fotky podsvitu, ktere jsem delal...sice nemam od vsech, ale alespon mala upoutavka od pajmistra 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajkD Vloženo 19. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2013 Ahoj, hodně mě zaujalo svícení ručiček při denním svícení. Mohl bych se dozvědět bližší info, co by to obnášelo kdybych to chtěl na O2 před fl? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kukino963 Vloženo 20. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2013 pustil som sa doma do zmeny podsvietenia mojej fabky a zatial vsetko bez problemov az na ovladac svetiel... nechcu mi svieti tie dve vrchne diody... poradite mi niekto kde mam chybu? menil som len diodu za diodu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubczech Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 pustil som sa doma do zmeny podsvietenia mojej fabky a zatial vsetko bez problemov az na ovladac svetiel... nechcu mi svieti tie dve vrchne diody... poradite mi niekto kde mam chybu? menil som len diodu za diodu... nemáš jí obráceně ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaCZE Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 jak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 zkus ji obrátit, třeba ti teče na katodu jenom kladné napětí a dioda je v závěrném stavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kukino963 Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 uz davno vyriesene niekde je tu uz aj vysledok celeho mojho snazenia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 Tady: http://forum.skodahome.cz/topic/33761-zmena-podsvietenia/?p=1837203 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kukino963 Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 a tu je vysledok: http://forum.skodahome.cz/topic/16199-b%C3%ADl%C3%A9-podsv%C3%ADcen%C3%AD/page-5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 No já že ses pak už ani neozval - takže to nakonec byla ta přepólovaná LEDka, proč to nesvítilo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kukino963 Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 ano jedna LEDka bola obratena sice som si to aj znacil no v tej rychlosti a nepozornosti som asi urobil chybu. takze neskoro ale dakujem za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominik Malina Vloženo 22. Květen 2014 Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 Nemůžu ti poslat zprávu, asi máš plnou schránku. Mohl by ses mi prosím ozvat nebo do zpráv poslat tvůj fb ? Jinak úžasné práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kukino963 Vloženo 16. Červen 2014 Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 no dalsi problem... nejaku dobu islo vsetko tak ako malo, vsetko svietilo az kym same od seba prestali svietit rucicky otackomera a rychlomera... myslel som ze zly spoj tak som diody preletoval vyskusal v aute a svietili... potesil som sa no predcasne... zistil som ze ked je nastartovane rucicky nesvietia... akonahle vypnem motor a necham svietit, rucicky po chvilke naskocia no ked nastratujem zas zhasnu..... skuste mi poradit kde moze byt chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palmer Vloženo 16. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2014 Zdar, není tu kdo by mi udělal podsvícení na OC II před FL. Nejlépe z Prahy nebo v okolí ? PalmerBx@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 12. Duben 2015 Sdílet Vloženo 12. Duben 2015 Ahoj kluci. Tak uz mam taky zmeneno podsviceni budiku u OII jen me trapi ze budiky krasne zari ale rucicky jsou slabe. Rucicky jsem nechal dat do cervene s tema origo rucickama byl problem ze je to cervene svetlo neprosvitilo cele tak mi tam dali primo nake cervene rucicky ale celkem slabe sviti ve dne.. budiky zari krasne modrou i ve dne.. nejake rady jake rucicky sehnat ? Neco co by lepe vedlo cervene svetlo.. cetl jsem ze z passata cc tak nevim.. nemate nekdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vít Fišer Vloženo 13. Duben 2015 Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 Ahoj, mohl bych tě poprosit o kontakt?? Měl bych zájem o změnu podsvícení...Mám FII a pocházím z Liberce. Můj mail je fisi7@seznam.cz a nebo FB....Vít Fišer. Předem díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 13. Duben 2015 Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 Ahoj. Delal mi to jeden klucina tady od nas muzu ti dat kontakt na neho ale jsme z okoli ostravy tak to mas daleko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 13. Duben 2015 Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 (editace) Ten klucina z ostravy uz v ostrave nebydli Editováno: 13. Duben 2015, autor: kortyzon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 13. Duben 2015 Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 (editace) Nevim co tim myslis ale psal jsem okoli ostravy aby vedel ze z liberce je to dálka.. jinak kontakt na facebooku Led backlight cars . Nebo dam telefon pres SZ . Nechal jsem delat oII uz mi jen chybi columbus.. Kdyby mel nekdo nahodou fotečky columbuse zevnitř a jake ledky tam jsou tak uvitam .. https://www.youtube.com/watch?v=NcY0i7GVmIo Editováno: 14. Duben 2015, autor: BiGGy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 14. Duben 2015 Sdílet Vloženo 14. Duben 2015 Tak ja myslim toho kluka kterej tady ma tohle vlakno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 14. Duben 2015 Sdílet Vloženo 14. Duben 2015 Aha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 14. Duben 2015 Sdílet Vloženo 14. Duben 2015 Na me az moc barvicek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.