Březen 10, 201312 r taky by mne zajimalo jak dloho to trva, jestli pak potrebujes vuz na cely den pro komplet zmenu podsviceni.. /budiky, maxac, symphony atd./ jesli pak se to da stihnout za den, cca 80kilaku od Karviné
Březen 10, 201312 r Autor Jasne, da se to za den stihnout. Ovsem u Karvine jsem jen obcas...je treba se domluvit
Květen 25, 201312 r Autor Po dlouhe dobe se mi podarilo zase posbirat fotky podsvitu, ktere jsem delal...sice nemam od vsech, ale alespon mala upoutavka od pajmistra
Říjen 19, 201311 r Ahoj, hodně mě zaujalo svícení ručiček při denním svícení. Mohl bych se dozvědět bližší info, co by to obnášelo kdybych to chtěl na O2 před fl? Díky
Listopad 20, 201311 r pustil som sa doma do zmeny podsvietenia mojej fabky a zatial vsetko bez problemov az na ovladac svetiel... nechcu mi svieti tie dve vrchne diody... poradite mi niekto kde mam chybu? menil som len diodu za diodu...
Únor 6, 201411 r pustil som sa doma do zmeny podsvietenia mojej fabky a zatial vsetko bez problemov az na ovladac svetiel... nechcu mi svieti tie dve vrchne diody... poradite mi niekto kde mam chybu? menil som len diodu za diodu... nemáš jí obráceně ?
Únor 20, 201411 r zkus ji obrátit, třeba ti teče na katodu jenom kladné napětí a dioda je v závěrném stavu.
Únor 20, 201411 r a tu je vysledok: http://forum.skodahome.cz/topic/16199-b%C3%ADl%C3%A9-podsv%C3%ADcen%C3%AD/page-5
Únor 21, 201411 r No já že ses pak už ani neozval - takže to nakonec byla ta přepólovaná LEDka, proč to nesvítilo?
Únor 21, 201411 r ano jedna LEDka bola obratena sice som si to aj znacil no v tej rychlosti a nepozornosti som asi urobil chybu. takze neskoro ale dakujem za radu
Květen 22, 201411 r Nemůžu ti poslat zprávu, asi máš plnou schránku. Mohl by ses mi prosím ozvat nebo do zpráv poslat tvůj fb ? Jinak úžasné práce
Červen 16, 201411 r no dalsi problem... nejaku dobu islo vsetko tak ako malo, vsetko svietilo az kym same od seba prestali svietit rucicky otackomera a rychlomera... myslel som ze zly spoj tak som diody preletoval vyskusal v aute a svietili... potesil som sa no predcasne... zistil som ze ked je nastartovane rucicky nesvietia... akonahle vypnem motor a necham svietit, rucicky po chvilke naskocia no ked nastratujem zas zhasnu..... skuste mi poradit kde moze byt chyba
Prosinec 16, 201410 r Zdar, není tu kdo by mi udělal podsvícení na OC II před FL. Nejlépe z Prahy nebo v okolí ? PalmerBx@seznam.cz
Duben 12, 201510 r Ahoj kluci. Tak uz mam taky zmeneno podsviceni budiku u OII jen me trapi ze budiky krasne zari ale rucicky jsou slabe. Rucicky jsem nechal dat do cervene s tema origo rucickama byl problem ze je to cervene svetlo neprosvitilo cele tak mi tam dali primo nake cervene rucicky ale celkem slabe sviti ve dne.. budiky zari krasne modrou i ve dne.. nejake rady jake rucicky sehnat ? Neco co by lepe vedlo cervene svetlo.. cetl jsem ze z passata cc tak nevim.. nemate nekdo ?
Duben 13, 201510 r Ahoj, mohl bych tě poprosit o kontakt?? Měl bych zájem o změnu podsvícení...Mám FII a pocházím z Liberce. Můj mail je fisi7@seznam.cz a nebo FB....Vít Fišer. Předem díky za odpověď
Duben 13, 201510 r Ahoj. Delal mi to jeden klucina tady od nas muzu ti dat kontakt na neho ale jsme z okoli ostravy tak to mas daleko.
Duben 13, 201510 r Ten klucina z ostravy uz v ostrave nebydli Upraveno Duben 13, 201510 r od kortyzon
Duben 13, 201510 r Nevim co tim myslis ale psal jsem okoli ostravy aby vedel ze z liberce je to dálka.. jinak kontakt na facebooku Led backlight cars . Nebo dam telefon pres SZ . Nechal jsem delat oII uz mi jen chybi columbus.. Kdyby mel nekdo nahodou fotečky columbuse zevnitř a jake ledky tam jsou tak uvitam .. https://www.youtube.com/watch?v=NcY0i7GVmIo Upraveno Duben 14, 201510 r od BiGGy
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.