Přejít na obsah

MajkD

Uživatel
  • Počet příspěvků

    34
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

Návštěvy profilu

1 018 zobrazení profilu

Oznámení MajkD

Nováček

Nováček (1/14)

  • First Post Vzácný
  • Collaborator Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. No jasně, tak to mám. I přes to pokud dám přes infotainment volat kontakt který je ze SIM 2, volá rovnou ze SIM 1.
  2. Ahoj, trochu dotaz mimo toto téma, ale snad to nebude vadit. Používám dvousimkový telefon a donedávna to fungovalo úplně v pohodě. Systém infotainmentu přebíral od telefonu info, z jaké sim má kterému kontaktu volat. Pokud to nebylo jasné, vyskočila volba na telefonu. Po nějaké aktualizaci ale už toto nefunguje a veškeré hovory přes infotainment jsou automaticky z první sim. Nevěděl by někdo jak toto nastavení změnit? Dík za rady.
  3. To dokoupení funkcí máte normálně v shopu? Já mám automatické světla standardně ale jinak v shopu skoro nic nemám. Žádný rozšířený ambientni osvětlení. Traffication tam teda je ale taky nefunkční.
  4. Jak je teda se zárukou v případě třeba té změny grafiky budíků? Má to vliv na záruku, případně když se to vrátí do původního stavu, pozná to servis?
  5. @RDMBR jo jo včera jsem jel ze servisu tak se to tam ukázalo. Jsem si říkal - paráda aspoň je vidět že s tím něco dělali. No když jsem jel z práce tak už tam zase bylo UNKNOWN. Ta aktualizace 1806 vám přišla normálně OTA?
  6. Ahoj, můžeš prosím více popsat změny které uvádíš? Ještě bych se chtěl zeptat jestli někdo nevíte proč mi to u ABT Hardware a ABT Software píše UNKNOWN? Díky.
  7. Nevíte někdo jak moc je složitý demontovat dekor palubní desky? Ten stříbrný se mi moc nelíbí tak přemýšlím že bych na to dal nějakou fólií. Dělal už jste někdo? Nějaká inspirace? Díky Michal.
  8. Tak dnes celý den offline. Když jsem jel teď kolem osmé večer domů tak najednou se zjevila bílá planetka. No pro změnu se mi ztratilo auto z aplikace MySkoda. 🤔
  9. Čekal jsem že po připojení auta na net budu mít k dispozici nějaké funkce. No nic třeba ještě nějaká možnost přibude. Jinak se ještě zeptám. Máte nějakou možnost v nastavení ambientniho osvětlení? Já to mám neaktivní.
  10. Chtěl bych se zeptat k čemu mi je v autě WLAN? Když si na telefonu vytvořím hotspot a připojím k němu auto, myslel jsem že tím budu mít přístup k nějakým funkcím,stream hudby nebo něco takového. Ale nějak jsem na nic nepřišel.
  11. Tak nefunguje stále. Přemýšlím že zajedu do servisu. Nemohl jsem si někde něco blbě přepnout, zakázat? Nejsem si toho vědom ale člověk nikdy neví.
  12. Jak jste na tom s online připojením infotainmentu? Už týden mám zeměkouli šedou..
  13. Ahoj, mám dvousimkový Oneplus 8 a kontakty naprosto bez problémů. Vše funguje v pořádku. Jen občas když mi někdo volá tak se telefon po přijetí hovoru najednou odpojí. Je zvláštní že se to děje jen se stejnými kontakty.
  14. Ahoj, nemáte někdo zkušenost že by aplikace MYŠkoda upozornila na svolávací akci?
×
×
  • Vytvořit nový...