Přejít na obsah

Dominik Malina

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    26
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

Oznámení Dominik Malina

Nováček

Nováček (1/14)

2

Popularita

  1. Tak že-prý se mám obrátit na Bolku že mi to nezjistí .. Má s tím někdo zkušenost ? jejich email nebo něco ? děkuju )
  2. Nemůžu ti poslat zprávu, asi máš plnou schránku. Mohl by ses mi prosím ozvat nebo do zpráv poslat tvůj fb ? Jinak úžasné práce
  3. Na tu Bohemiu a construct se chystám no .. a jak to myslíš přišroubovat ..? Asi jsem tě nepochopil ale však vždyť ten držák na spz je přišroubovaný ..
  4. Tak s jarem už je lišta na kufru konečně. Nakonec nepřišla v úplně dobrém stavu ale myslím si, že jsme si zpravili pěkně. Lakerník odvedl taky dobrou práci a tady je výsledek. Podle mě k tomu teda rozhodně tuningový nárazník být nemusí vypadá to dobře a na živo celý zadek působí zakulaceněji je to aspoň v mých očích hezčí záď než předtím. Fotky jsou z telefonu ale snad poslouží
  5. To vick: v úterý budu mít auto z5 teď jsem tam dával komplet tlumiče, decentní kufrovou lištu a mračítka a už půjdu asi na interiér takže chystám se do škody prvně osobně a uvidíme co mi řeknou .. budu tady informovat ..
  6. já to chci hlavně pro posádku .. když točím prahu nebo brno bude to pro ně pohodlnější .. Nechci audinu ani bmw .. ty auta se serou a serou a superb je srdckovka ..
  7. právěže neviděl a proto jsem to tady dal jestli s tím někdo z Vás nemá nějaké zkušennosti, viděl to na autě nebo někde k sehnání ..
  8. jenom jsem tu dal ty fotky a protože jsem na to právě taky čuměl jak puk a začlo to otázkama ceny .. že je to zajímavé .. nezajímá mě kdo tady co psal přede mnou .. co chci určitě je navi dopředu + obrazovky v opěrkách a ten stolek .. já do superba vrážím celou dobu dost peněz auto je v bomba stavu .. chci zachovat limuzínský styl ne žádného sporťáka (na autě budou max. mračítka a decentní, kufrová lišta aby to nebylo jako každý superb na cestách) .. takže mě se prostě líbí takovéhle dodělávky interiéru a zajímá mě to prvně z hlediska dostupnosti a ceny .. podle toho se rozhodnu, co tam půjde a co nepůjde .. Já do superba investuju celou dobu a hodlám v tom pokračovat ..
  9. no kdyby byla možnost neměnit celé zadní sedačky tak bych to uvítal kdyby šel koupit jenom ten stolek .. ale po pravdě až na tady ty fotky jsem na to ještě nikde nenarazil .. asi nezbyde nic jiného než se zajet zeptat do škody ..
  10. byla tam otázka jestli seženu ty zadní sedačky .. a že mi jde především o ně (konfrerák) jinak se do té přestavby nebudu pouštět .. za 1 chytat se slovíčkaření a za druhé rypat kvůli takovým prkotinám .. tohle si myslím nemáme zapotřebí ..
  11. ja jsem přece nikde neřekl že chci předělávat jenom zadek .. já jsem řekl, že sehnat tenhle zadek je pro mě podmínkou proto, abych se pustil do překopávky komplet - nebudu si dávat celokůži bez toho, aniž bych sehnal takový zadek s tím konferákem .. já jsem s polokůží naprosto spokojen .. proto z tohohle důvodu nebudu přece dávat celokůži bez toho, aniž bych věděl, že mám tenhle zadek když to chci dělat hlavně kvůli němu .. takže nevím, proč tady narážíš na to, abych si ujasnil to co chci když to celou dobu vím .. je to pro mě pouze podmínkou jinak prostě když to neseženu koupím jenom televize do opěrek, dám přední navi a hotovo .. bez výklopu na nohy ze sedačky spolujezdce se klidně obejdu ..
  12. mě jde především o ty zadní sedačky, jestli seženu ten střední sklápěný konferák a v tom dřevě nebo co to tam je .. přední sedačku určitě flexou řezat nechci . Ale když neseženu ten zadek, tak až na obrazovky se do přestavby pouštět nebudu ..
  13. No to já jsem taky zvědav .. A vy máte celokůži ? Jak se v tom sedí ? brc.majkl: Takže myslíš, že ty zadní sedačky takové neseženu ? :/ To mě celkem štve. Nechci moc superba upravovat zvenku, spíše jsem se chtěl zaměřit na ještě větší komfort. SUP1: děkuju, tam by se dalo něco vybrat .. ale zkusím si zajet do škody .. případá mi že ty obrazovky jsou origo (na tom jednom obrázku je patrné, že na obrazovkách je znak škody) tak se zkusím zeptat na cenu - se zase vyvrátím jak minule
  14. Tak pořád zvažuju co do předu za navi. Měl jsem teď nějaké výdaje okolo provozu auta a nezbývalo moc peněz na dodělávky ale teď se chci do toho pustit. Asi bych chtěl rovnou i řešit obrazovky do opěrek. Na delší vzdálenosti je to podle mě super pro ostatní v supu. Líbí se mi moc tenhle interiér, ale já mám polokůži a moc chvály na celokožené sedačky jsem neslyšel. Sedí se v těch celokožených dobře ? A jak je to u nich s vyhříváním ? (vím, že to sem úplně nepatří ale zvažuju, jestli vyměnit úplně celé sedačky i kvůli té vyklopce na nohy ta se myslím dělá jenom v celokůži. Ale ten interiér jak je to tady je krása. I ten "konfrerenční stolek". Samozřejmě se to využije tak jednou za uherský rok ale líbí se mi to. Nemáte odhad kolik by to mohlo stát ? Minimálně ty opěrky s obrazovkama. Nikde jsem tyhle nenašel (vypadají jako origo škoda)
  15. Tak to vypadá hodně dobře .. Děkuju chlapi .. No mám maxidot, multi nemám .. ale uvažuju, že bych si dokoupil i multi, všichni si to tady chválíte tak jste mi nasadili brouka do hlavy ) No Já mám nabídku na dx trošku starší za 4 tis. tak uvažuju, jestli na to kývnout nebo si teda koupit to, co doporučuje SUP1 .. ) .. Je přece jenom nová a má mnohem více funkcí a pokud by to šlo nějak zapojit i na maxidot tak by to byla pecka .. ) Ale za 4 tis, je dobrá cena si myslím DX ne ..? ) Ale byl jsem ve škodovce (navi je v němčině) ptát se, za kolik mi to přehrajou do čj a řekli mi takovou částku, z které jsem si sednul na židli (prozradím že je větši než za tu navi) tak nevím, jestli si ze mě dělal "srandu" nebo tam seděl nesprávný pán .. ) Ale spíš mi začla vrtat ta od SUPA .. fakt paráda, děkuju ) moc Jste mi pomohli ..
×
×
  • Vytvořit nový...