mrazikxr Vloženo 28. Duben 2012 Sdílet Vloženo 28. Duben 2012 Zdravim,v tomdle vedru mi strasne vrzou okna,kdyz je stahuji a vytahuji. Co se musi vymenit,aby to nevrzalo? Zkousel jsem i nejak namaz,ale akorat se pekne zasralo okno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 28. Duben 2012 Sdílet Vloženo 28. Duben 2012 pokud ti to vrze tak to promaz WD40 zavri okno vystrikejto na vsechny strany tou hadickou zleva doprtava a nech tak den az to sedna na druhy den spust 2 az 3 krat okno dolu nahoru a melo by to prestat,mel jsem to taky a uz 2 roky je klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 28. Duben 2012 Sdílet Vloženo 28. Duben 2012 (editace) Jestli máš na mysli to nádherný pískání tak stačí drobet pohledat, strejda Googl mi dal první odkaz http://forum.skodahome.cz/topic/57419-skripani-oken-pri-stahovani/ z mobilu do 30ti vteřin. Editováno: 1. Květen 2012, autor: šulda 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazikxr Vloženo 29. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2012 Bylo to lehce zbrkle Uz jsem to promazal.. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.