Publikováno Srpen 9, 200619 r Ahoj, jelikoz jsem prisel v aute o radio Symphony, uvazuju o tom, koupit neco, co uz ma bluetooth, abych zaroven vyresil i problem zvany handsfree:) Mate nekdo zkusenost s temito radii? Konkretne se mi libi Pioneer DEH-P55BT, mate s nim nekdo zkusenosti? Zajimalo by me, jak je na tom se zobrazovanim ceskych znaku ve jmenech v tel. seznamu. Protoze posledni Pioneer, ktereho jsem mel zobrazoval misto kazdeho cz znaku "???", coz bylo dost udesne... Diky Vlada
Srpen 9, 200619 r Ahoj,jelikoz jsem prisel v aute o radio Symphony, uvazuju o tom, koupit neco, co uz ma bluetooth, abych zaroven vyresil i problem zvany handsfree:) Mate nekdo zkusenost s temito radii? Konkretne se mi libi Pioneer DEH-P55BT, mate s nim nekdo zkusenosti? Zajimalo by me, jak je na tom se zobrazovanim ceskych znaku ve jmenech v tel. seznamu. Protoze posledni Pioneer, ktereho jsem mel zobrazoval misto kazdeho cz znaku "???", coz bylo dost udesne... Diky Vlada No myslim ze zadnej model nebude mit 100% podporu cestiny. Aspon sem takovej zatim nevidel. Co sem chtel posledne zkouset tenhle model o kterej mas zajem tak sem jel na chodov do znackove prodejny pio a rekli mi ze nemaj bt modul takze sem nemel sanci. :-( Kazdopadne dej vedet jak si dopadl.
Srpen 9, 200619 r Autor Ok, zkusim se podivat do te prodejny, zda tam toto radio maji. Jinak na te cestine netrvam a je mi jasny, ze to 100%ni byt nemuze, ale davat misto kazdeho ceskeho znaku 3x "?", to se mi nezda zrovna stastna varianta...
Srpen 9, 200619 r A co takhle zkusit Radio Parrot? To by mělo být celkem vychytaný a možná i s češtinou
Srpen 9, 200619 r A co takhle zkusit Radio Parrot? To by mělo být celkem vychytaný a možná i s češtinou ALe je fakt hnusny a zvukove
Srpen 9, 200619 r A co takhle zkusit Radio Parrot? To by mělo být celkem vychytaný a možná i s češtinou ALe je fakt hnusny a zvukove No vzhledově moc krásy nepobralo... to souhlas. Zvuk nemůžu posoudit...
Srpen 10, 200619 r Autor A co takhle zkusit Radio Parrot? To by mělo být celkem vychytaný a možná i s češtinou Probuh nestras s Parrotem. Jejich HF jsou opravdu dobry, ale ale to radio je jak designove, tak hlavne zvukove peknej shit :-(
Srpen 10, 200619 r A co takhle zkusit Radio Parrot? To by mělo být celkem vychytaný a možná i s češtinou Probuh nestras s Parrotem. Jejich HF jsou opravdu dobry, ale ale to radio je jak designove, tak hlavne zvukove peknej shit :-( Mozna ho budu mit v jednom firemnim voze tak dam vedet ;-)
Srpen 10, 200619 r Autor Ok, dej vedet. Ja zase zkusim nekde okouknout toho Pioneera, protoze do nej chci jit rychle, bez radia je to fakt opruz
Srpen 10, 200619 r Ok, dej vedet. Ja zase zkusim nekde okouknout toho Pioneera, protoze do nej chci jit rychle, bez radia je to fakt opruz No to kazdopadne je. Ja jeste nevim jak to v praci bude jestli tam nepujde klasickej parrot. Uvidime!
Srpen 11, 200619 r A co takhle zkusit Radio Parrot? To by mělo být celkem vychytaný a možná i s češtinou ALe je fakt hnusny a zvukove Měl jsem Parrota taky, ale jen týden pak šel do světa. Zvuk byl o něco horší, ale zase to vyvážilo Hands free. Velmi dobré je možnost upgrade přes noťas. Trošku nezvyklé vyndavání ovladacího panelu na druhou stranu, než je obvykle u ostatních radií a uchycení bylo takové divné. Bál jsem se vždy když jsem ho tam dával že to někde praskne. Po upgrade, žvatlal česky a i znaménka byla pak v poho, neříkám že uplně, ale zlepšení tam bylo.
Srpen 12, 200619 r No tak by mne zajímalo jestli jsi v autě měl MAXI DOT ? Já už delší dobu váhám s autorádiem protože mám originál s výstupem na Maxi dot a multifunkční volant. Zvukově je to teda katastrofa a to jak originál repráky tak i rádio, ale problém je s Dotem a volantem. Nchci to zahodit.
Srpen 12, 200619 r No tak by mne zajímalo jestli jsi v autě měl MAXI DOT ? Já už delší dobu váhám s autorádiem protože mám originál s výstupem na Maxi dot a multifunkční volant. Zvukově je to teda katastrofa a to jak originál repráky tak i rádio, ale problém je s Dotem a volantem. Nchci to zahodit. Na maxidot muzes s neorigo radiem zapomenout. Co se ovladani z volantu tyce to by melo byt funkcni dale.
Srpen 13, 200619 r Vyšší řady Pioneera jdou připojit na 100pro na displey ve Vectře B,Omeze B....ale maxidot nevím
Srpen 14, 200619 r Autor Vyšší řady Pioneera jdou připojit na 100pro na displey ve Vectře B,Omeze B....ale maxidot nevím Jo, jdou, ale myslim, ze pres nejaky pridavny modul ktery stoji asi 3 litry :-( Nebo se pletu?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.