Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj,

jelikoz jsem prisel v aute o radio Symphony, uvazuju o tom, koupit neco, co uz ma bluetooth, abych zaroven vyresil i problem zvany handsfree:)

Mate nekdo zkusenost s temito radii? Konkretne se mi libi Pioneer DEH-P55BT, mate s nim nekdo zkusenosti? Zajimalo by me, jak je na tom se zobrazovanim ceskych znaku ve jmenech v tel. seznamu. Protoze posledni Pioneer, ktereho jsem mel zobrazoval misto kazdeho cz znaku "???", coz bylo dost udesne...

Diky Vlada

Host MichalF
Vloženo
Ahoj,

jelikoz jsem prisel v aute o radio Symphony, uvazuju o tom, koupit neco, co uz ma bluetooth, abych zaroven vyresil i problem zvany handsfree:)

Mate nekdo zkusenost s temito radii? Konkretne se mi libi Pioneer DEH-P55BT, mate s nim nekdo zkusenosti? Zajimalo by me, jak je na tom se zobrazovanim ceskych znaku ve jmenech v tel. seznamu. Protoze posledni Pioneer, ktereho jsem mel zobrazoval misto kazdeho cz znaku "???", coz bylo dost udesne...

Diky Vlada

No myslim ze zadnej model nebude mit 100% podporu cestiny. Aspon sem takovej zatim nevidel. Co sem chtel posledne zkouset tenhle model o kterej mas zajem tak sem jel na chodov do znackove prodejny pio a rekli mi ze nemaj bt modul takze sem nemel sanci. :-( Kazdopadne dej vedet jak si dopadl. -_-

Vloženo

Ok, zkusim se podivat do te prodejny, zda tam toto radio maji. Jinak na te cestine netrvam a je mi jasny, ze to 100%ni byt nemuze, ale davat misto kazdeho ceskeho znaku 3x "?", to se mi nezda zrovna stastna varianta...

Host MichalF
Vloženo
A co takhle zkusit Radio Parrot? To by mělo být celkem vychytaný a možná i s češtinou :)

ALe je fakt hnusny a zvukove :disgust:

Vloženo
A co takhle zkusit Radio Parrot? To by mělo být celkem vychytaný a možná i s češtinou :)

No vzhledově moc krásy nepobralo... to souhlas. :( Zvuk nemůžu posoudit...

Vloženo

Probuh nestras s Parrotem. Jejich HF jsou opravdu dobry, ale ale to radio je jak designove, tak hlavne zvukove peknej shit :-(

Vloženo

Probuh nestras s Parrotem. Jejich HF jsou opravdu dobry, ale ale to radio je jak designove, tak hlavne zvukove peknej shit :-(

Mozna ho budu mit v jednom firemnim voze tak dam vedet ;-)

Vloženo
Ok, dej vedet. Ja zase zkusim nekde okouknout toho Pioneera, protoze do nej chci jit rychle, bez radia je to fakt opruz :angry:

No to kazdopadne je. Ja jeste nevim jak to v praci bude jestli tam nepujde klasickej parrot. Uvidime!

Vloženo

Měl jsem Parrota taky, ale jen týden pak šel do světa. Zvuk byl o něco horší, ale zase to vyvážilo Hands free. Velmi dobré je možnost upgrade přes noťas. Trošku nezvyklé vyndavání ovladacího panelu na druhou stranu, než je obvykle u ostatních radií a uchycení bylo takové divné. Bál jsem se vždy když jsem ho tam dával že to někde praskne.

Po upgrade, žvatlal česky a i znaménka byla pak v poho, neříkám že uplně, ale zlepšení tam bylo.

Vloženo

No tak by mne zajímalo jestli jsi v autě měl MAXI DOT ? Já už delší dobu váhám s autorádiem protože mám originál s výstupem na Maxi dot a multifunkční volant. Zvukově je to teda katastrofa a to jak originál repráky tak i rádio, ale problém je s Dotem a volantem. Nchci to zahodit.

Vloženo
No tak by mne zajímalo jestli jsi v autě měl MAXI DOT ? Já už delší dobu váhám s autorádiem protože mám originál s výstupem na Maxi dot a multifunkční volant. Zvukově je to teda katastrofa a to jak originál repráky tak i rádio, ale problém je s Dotem a volantem. Nchci to zahodit.

Na maxidot muzes s neorigo radiem zapomenout. Co se ovladani z volantu tyce to by melo byt funkcni dale. ;)

Vloženo
Vyšší řady Pioneera jdou připojit na 100pro na displey ve Vectře B,Omeze B....ale maxidot nevím

Jo, jdou, ale myslim, ze pres nejaky pridavny modul ktery stoji asi 3 litry :-(

Nebo se pletu?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...