Rob1n Vloženo 29. Duben 2012 Sdílet Vloženo 29. Duben 2012 Čau lidi, nevíte někdo, jestli se dá někde koupit dekorativní stříbrná lišta na volant, co je aktuálně dávanej do aut? Vždy buď verze bez této lišty a nebo s ní... jestli to vůbec jde nějak normálně nalepit, eventuelně čím byste to doporučili, jestli to někdo řešil.... dost lidí právě naříká, že se jim to nelíbí ale já bych si ji tam klidně dal. :-) Díky za odpověď, R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morris_3nec Vloženo 29. Duben 2012 Sdílet Vloženo 29. Duben 2012 Když jsem se na to ptal, někdo mě řekl že to nejde přidělat, že je to celý jiná bag už přímo s tou lištou. Ale neber to jako 100% informaci. Co jsem is všiml tak bag bez té lišt tam má místo ní takový výlisek, který by tomu asi vadil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Květen 2012 Sdílet Vloženo 5. Květen 2012 Jo, je součástí airbagu, samostatně to nejde. Když jsem měnil volant, tahle střední část s úsměvem (resp airbag) mi zůstal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Květen 2012 Sdílet Vloženo 5. Květen 2012 Ale da se koupit pouze obap na beg a prekuchat vnitrnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 5. Květen 2012 Sdílet Vloženo 5. Květen 2012 šmarja proč tak experimentovat - bylo by to nepovedené a drahé Buď koupím celý face volant, nebo to neřeším.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Květen 2012 Sdílet Vloženo 5. Květen 2012 Ale my tu resime face bag predface do face bych nekuchal Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 5. Květen 2012 Sdílet Vloženo 5. Květen 2012 myslíš face bag bez té lišty? Ani to bych neřešil - samo, zadarmo to není, ale chtít chrom, koupím celý bag tak či tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Květen 2012 Sdílet Vloženo 5. Květen 2012 No to bych se osobně na chrom akorát tak vysr..l, abych kvůli tomu kupoval bag. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 5. Květen 2012 Sdílet Vloženo 5. Květen 2012 tak, tak.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.