Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

no, nyní se ke koncovce výfuku přidal i správný zvuk :kol-46: , jako bych měl už laďák se vším všudy. On už byl tak trochu načatý, ale asi jsem ho "dorazil" teď v sobotu, kdy jsem dělal trasu od nás na kraj Olomouce 64km (ke kruháči u Globusu) za necelých 40min. Od Mohelnice do Olmíka jsem tomu stál na krku 160-170 tacho, tak se asi už tak chatrné přepážky zbortily nadobro, páč zvenku je tlumič neporušen, ale asi bude v háji uvnitř... takže ho asi před dovčou do BG pro jistotu vyměním, abych pak nebudil na cestách zbytečnou pozornost :kol-46:

• o 4 týdny později...
Vloženo

jaké zakrytí máš na mysli? :kol-32:  Toho odepínání jsem se bál, aby časem drželo ... takový sucháč zip by držel perfektně, ale asi by bylo problém ho od toho chlupatého povrchu plata odtrhnout, takže by to stejně dopadlo jak teď, že by byl napevno a pak bych deštník vyvlíkal nasunutím na jednu stranu a vyvlíknutím z té druhé jako u tohoto uchycení

Vloženo (editace)

-co to tam máš za bílé-světlé čudly, vypadá to jako na dorazech plata a jeho uchycení, z té fotky je to blbě vidět ?

-nějakej antivibrační zlepšovák plata ?

Editováno: , autor: dick
Vloženo

no to jo drahe to je , nejaka kozenka a par uchytu a stoji to jak buh vi co. Ale ucel to plni suprove. Pokud jsou sedadla vzadu tak se tam fajne vlezou i bundy behem prepravy a nemusi byt na tom platu aby prekazeli ve vyhledu.

Vloženo

Tento nápad s uchytením dáždnika pod plato som už mal pred tým ako som kúpil auto. Keď už som mal auto, kúpil som aj kvalitný veľký čierny dáždnik, ale potom som zistil, že dáždnik je dlhší, ako je šírka toho plata. :D Takže dáždnik cestuje hore na plate, lebo ďalší dáždnik už nemienim kupovať. :-)
Čo je ale ešte oveľa zaujímavejšie je to, že ja som ten dáždnik za posledné 2 roky použil asi 3x. Z tohto hľadiska má väčší zmysel asi malý parazol vo dverách, ktorý je hneď po ruke keď ho treba a nie dáždnik ktorý je síce obrovský, ale v kufri prd platný. :D

Vloženo

jinak pěkná vychytávka Aspire :kol-47:  ... ale kurňa 550,- za kus .... :kol-26:

co tady stojí takovou raketu 550/kus, jestli to gumové těsnění, tak prosím časem lepší foto  :kol-140:

Vloženo

550/kus byl ten mezikus na díru mezi plato a opěradla (link v příspěvku od Aspire). Těsnění mohu vyfotit detailně, no problem, jak se dostanu z hokny domů (cena 10m byla tuším něco přes stovku), navíc je zdvojené, takže když si uříznu délku na obtočení čepu, tak je vlastně podélně rozpůlím a mám na obě strany a tudíž mi stále hodně zbývá, takže ja se vymačká, měním hned za nové :kol-47:

Vloženo

takže slíbené těsnění ... obr.1 - origo krabička, obr.2 - profil v detailu (uprostřed možno bez řezání odělit a vzniknou dvě identické půlky použitelné na obě strany), obr.3 - každá půlka má svoji oboustranou lepící pásku.

lepím jak na čep, tak na plato u konce plata, na otočném čepu pouze na čep

post-3505-0-90905900-1404758627_thumb.jp

post-3505-0-50637400-1404758655_thumb.jp

post-3505-0-55066000-1404758666_thumb.jp

• o 5 měsíců později...
  • o 2 měsíce později...
Vloženo

tak jsem v sobotu odvážel zpět do Plzně malého prcka a opět jsem se nestačil divit nad variabilitou rooma ... když jeli k nám před třemi týdny měl jsem kočár napříč kufrem a menší tašky a vše ostatní všude možně

post-3505-0-60626300-1426747104_thumb.jp

post-3505-0-26056300-1426747127_thumb.jp

Vloženo

ovšem když odjížděli od nás, vyhodil jsem středovou sedačku ven, krajní šoupl dopředu. Namísto několika malých tašek, byla jedna velká 120l taška (na fotce schovaná pod bílým hadrem) ... když jsem jí uviděl od dcery nabalenou doma, říkám kam to proboha dám :doh ... už jsem byl smířen, že vezmu příčníky na hagusy a že podvozek hodím na střechu ... ovšem room opět nezklamal :kol-47: . taška vešla tou delší stranou podélně ve směru jízdy, rovněž i vanička vlezla podélně ... no prostě bomba :skoda:

post-3505-0-85199700-1426748158_thumb.jp

post-3505-0-10248400-1426748245_thumb.jp

Vloženo

které ucho máš na mysli? Je to dle nákresu na vajíčku, jen to nemám správně zasunuté u toho pásu co má přes nohy, jsou tam takové "uši", ale musí se trochu uddělat ten nánožník, aby to tam šlo podvléknout

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...