Pavel Selinger Vloženo 9. Květen 2015 Sdílet Vloženo 9. Květen 2015 Dnes sem vyjel se svým vozem od ulic a cukání ve volantu nebylo. Pouze bouchání při zatáčení doprava. Opravdu nemám sebemenší zdání co by toto mohlo být za závadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Květen 2015 Sdílet Vloženo 9. Květen 2015 daj si to niekomu radšej skontrólovať ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeadRising Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 Zdravím, mám takový problém....mám Feldu 1.3 MPI a při jízdě mi něco mírně klepe u PP kola, dělá to při rychlostech okolo 50 km a pak až okolo 80-100, mezitím nic, při brždění to dělá skoro pořád a také mi to přenáší poměrně velké vibrace do volantu. Nevíte někdo čím to může být? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 tipnul bych to na homokineťák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 skús najprv takú "banalitu",či nie je povolené koleso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.