Petrik85 Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 Zdravim. Neustále mi vypadává jedna z hadiček u palivového čerpadla. Už jsem to měl dvakrát v servisu, pokaždé mi řekli, že ten kdo to tam nasazoval to nasadil špatně, nasadili mi to tam teda lépe a mě už auto zase nechalo na cestě. Teď jsem to tam nasadil sám, ale nejde to nijak zajistit. Nevíte co s tím? Když to nechá někde mě, poradím si, ale žena asi těžko. :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 Co třeba použít stahovací kroužek? http://growplanet.cz/zavlaha/56-stahovac-kroulzky-nerez-12-20-mm-growplanet-cz.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrik85 Vloženo 6. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 Tam je nejaky umelohmotny nastavec, vypada to jako fajfka, ktera se na to cerpadlo nasazuje. To krouzkem nestahnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 Tak to zkus sehnat někde na vrakovišti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.