mirekkrejci Vloženo 9. Květen 2012 Sdílet Vloženo 9. Květen 2012 Čaute chlapy, mám takový problém sundával jsem strop a ted ho dávám zpět a nějak mám v těch kablíkách guláš:-D...nemám tam konektro ten tam budu dávat až ted ale potřeboval bych vědět jak to zapojit...hnědá je zem, červeno černá je trvale + jenže tam je ještě tenký drátek a nějaký šedomodrý a k tomu vedou ještě v černé bužírce červený a černý drát a když na ně dám prod jde slyšet jak sepne rele .. já potřebuju vědět jak to zapojit abych tam měl ten spínaný kontakt při otevření dveří snad mě někdo pochopí díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 9. Květen 2012 Sdílet Vloženo 9. Květen 2012 Základ při opravě v oblasti elektro je schéma zapojení, pokud je dostupné. Zde dostupné je. A to tady: http://forum.skodahome.cz/topic/83666-servisne-manualy-jak-na-to-apod/page__view__findpost__p__1343162 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekkrejci Vloženo 10. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2012 tak už vím jak to má být zapojené a pořád nic .. má být červený na červeném a černý na tenkém hnědomodrém ale stéjně tam nneí proud když otevřu dveře..jak to zapojím jd eslyšet jak sepne relé ale i tak tam + je jen na červeném poradí mi někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.