mc2uba Vloženo 10. Květen 2012 Sdílet Vloženo 10. Květen 2012 Ahoj, nevšiml jsem si, že by tady nějaké takové téma bylo (pokud ano, hoďte mi odkaz a tohle smažte) Ale co všechno obnáší tuning auta? Dám příklad u sebe .. Na svoji Fabii chci hodit nárazník z RSa (je to díl, který oficiálně vyrábí škodovka, ale není určen pro Fabii Combi - je jedno, co tam je za motor, prostě to patří jen na RSo) a teď se ptám, když tam ten nárazník dám, co musím udělat dál, aby s tím pojišťovna a STK nemělo problém? Dočetl jsem se, že na pojišťovně to stačí nahlásit, oni to asi nafotí a zhodnotí, jestli mi zvýší pojistku nebo nechají tak, jak je .. (páč to prej auto zvelebuje a je větší šance, že ho ukradnou atd.), ale co STK? Mám ten nárazník nechat zapsat do TP a kde na to seženu papír? Pochybuji, že mi někdo na náhradní díl dá papír s Atestem a papír, který dám na magistrát a oni mi to tam jen tak zapíšou? To samé bych chtěl vědět u sportovních pružin, zadního RS převleku, koncovky výfuku, lízátka pod přední nárazník, spojleru na zadní dveře, světel atd. Víte někdo odpovědi? Prosím. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 10. Květen 2012 Sdílet Vloženo 10. Květen 2012 (editace) No počkej, RS nárazník se dával i na combi, na konci výroby, když už se nedělali RS, ale Peguform měl ještě nějaké na skladě - byla to nějaká Sport edition nebo tak něco. U sportovních pružin by jsi měl mít papír od výrobce, že se hodí na to Tvoje auto, jako mají třeba hliníkáče. Díly aftermarketových výrobců musí být homologované (E s číslem v kroužku). Pak by STK měla dopadnout. Editováno: 10. Květen 2012, autor: Drewie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 10. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2012 Aha, vidíš, to jsem vůbec nevěděl, že se dělala RS v kombíku, nebo aspoň s tím nárazníkem.. Jo, takže taky typový list na pružiny, to by neměl být problém, pokud je prodejce bude mít.. A zbytek .. prostě když to na sobě má E, tak je to OK a nemusím víc řešit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 14. Květen 2012 Sdílet Vloženo 14. Květen 2012 RS to nebylo, jen nárazník... Vlastně asi ano, Pokud nema E tak většinou je i na obale rovnou napsáno, že není schváleno pro provoz na pozemních komunikacích... Jen nevím, jak je to s dílem, který byl schválen pro provoz na jiném autě. Lizo z Cupry musí být homologovaáno pro provoz, ale na seatu ne na škodovce. Tam fakt netuším. Ale to by mohli říct lidi, co to mají na autě a mají STK za sebou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Pavel Vloženo 14. Květen 2012 Sdílet Vloženo 14. Květen 2012 hele mám fábku 1.4mpi, a s RS nárazníky nikdy problém nebyl to bych tolik neřešil, i na kombíky se rs nárazník dával, protože jim nějaký zbyly tak je tam pak dávali, dokonce na některý i xenony ty nárazníky bych neřešil, na technický o tomhle většinou vědi prd.. řekneš že si to tak koupil a že to tak je origo a oni ti to daj, spíš si dej pozor aby si měl zapsaný kola v TP a pak ty klasický věci dost hrotěj jako zatmavený pření okna a tak.. ale to ti tu už řikat nemusim ale rs nárazník je v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 14. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2012 Jo jo, kola vím, okna mám vepředu sundaný, jenom na zadku mám 80% zatmavení s vyplenými lepiky od 3M folie Jasně, že to nebyla RS, jenom měla RS nárazník.. kombík je až od dvojkové Fabky No to lízátko nevím no .. hold ho tam dám a když někdo bude mít kecy, tak řeknu, že jsem to tak koupil kolegyně to takhle udělala s Feldou, kde měla všude úplně černý okna a taky prošla přes STK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FABI 79 Vloženo 22. Květen 2012 Sdílet Vloženo 22. Květen 2012 já s cupra lízátkem na stk bez problémů, ted chystám zadní převlek nárazníku,prahy a zrcátka. Vše decent, žádný tesco tuning, tak snad si ani nevšimnou příště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.