Host a_sdfg Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 (editace) Ahojte, premyslam nad novym Superb. Neviete ake su priblizne dodacie lehoty? Editováno: 13. Květen 2012, autor: a_sdfg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host a_sdfg Vloženo 14. Květen 2012 Sdílet Vloženo 14. Květen 2012 1 - 2 mesiace podla vybavy. Na 4x4 viac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raptor181 Vloženo 7. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2012 Objednaval som v CR SII 2.0TDi CR DSG 4x4 a cakal som na to necele tri mesiace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinPV Vloženo 7. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2012 Já mám objednáno Superb II Combi 2.0 TDI CR DSG 4x4 Exclusive a bylo mě řečeno 2-3měsíce zatím je to měsíc a něco tak uvidím kdy dojde :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.