coffin Vloženo 17. Květen 2012 Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 Zdar příznivci okřídleného šípu. Nemám maxidot a chtěl bych dodělat digitální ukazatel rychlosti. Na netu jsem žádnej přídavnej budík nenašel. Vlastně našel ale průměr 8 cm což je moc a je to dělaný pro lodě. Nemáte někdo nějaký řešení jak na to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 17. Květen 2012 Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 Někde tady na fóru je vlákno, kde si nějaký "blázen" dal do budíků tachometr z bicyklu, včetně toho magnetického snímače na kolo :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coffin Vloženo 17. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 To mě taky napadlo ale to fakt nechci. To je prasárna. Přilepit magnet na kolo není asi to pravé ořechové. Chtěl bych nějakej budík nebo aspoň nějakej segmentovej displej. To už bych nějak upravil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 17. Květen 2012 Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 Co zkusit tohle: http://www.scangauge.cz/ ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coffin Vloženo 17. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 Je to pěkné ale za ty prachy ... Hračka je to ale pěkná.Jde mě pouze o ten tachometr. Palubák mám . Tlak turba mám taky a zrovna jsem dodělal voltmetr. Zbytek mě tak nějak nezajímá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.