Září 14, 201213 r Roomstřík pěknej, No v připadě, že bych mohl dát na Roomíka 14" a jezdil bych hlavně město, neváhal bych. Pneu, to je otázka vkusu, já bydlím v chráněné krajiné oblaasti, kde není v hodně velkém úseku kolem domu vidět prakticky ani pluh:D Takže mě Barum Polaris 2 nepřesvědčily, ale pravda, na mírnější podmínky bych si je možná také koupil, vzhledem k ceně... Přeji mnoho šťastných km a brzké zotavení Upraveno Září 14, 201213 r od FrantaU
Září 25, 201212 r Autor Zdravím, chlapi,mám už v těcch pneu dost značný chaos,do hledáčku výběru mezi značkami se mi dostaly tyto: Kleber Krisalp HP2 Sava Eskimo S3+ Vredestein Snowtrac 3 Pirelli SnowControl 2 Goodyear Ultra Grip 8 Barum Polaris 3 BFGoodrich G-Force Winter Pneu bych objednával zde: http://www.pneunet.c...5-65-14-zimni-T ( zatím nejlevnější na NETU) i v okolních pneuservises. Je pravdou, že v zimě toho moc nenajezdím, do horských oblastí vůbec, ale nic méně přezto bych chtěl mít pocit jistoty na cestě. Budu rád za vyjádření a radu při výběru pneu. Závěrem ještě dotaz - momentálně mám na ROOM. letní rozměr 205/45 R16 AL disky. Budou pasovat dané šrouby,nebo budu muset koupit jiné? Díky
Září 29, 201212 r Zdravím, nejel si tento týden někde kolem brněnské přehrady?? Viděl jsem tam úplně stejného Rooma, akorát myslím se 17" Upraveno Září 29, 201212 r od LKS_
Září 30, 201212 r pěkný roomster...už chybí jen bilá Gigara 17" a bude to vypadat fantasticky...jen škoda že fólii u dveří nedotáhli až za okraj protože takhle svítí bílé okraje ale jinak pěkný
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.