Publikováno Květen 26, 201213 r Ahoj chlapy dnes mi přišla navi dx typ A, po připojení mi bohužel nefunguje multifunkční volant ani maxidot. Radio jsem zapojil vše normál hraje, radio se vypne se strčením klíčku i zapne s klíčkem, ale nefunguje mi multifukční volant a maxidot, na internetu jsem našel, že musí být nějaký tří drát podle fotky v zeleném konektoru, já mám dráty jen 2 předchozí radio bylo symphony. Volant se asi bude muset nakódovat přes diagnostiku co? To bych snad ještě zvládl, ale jak s tím maxidotem? Nějak přeházet kabely? Nebo něco udělat s řídící jednotkou?
Květen 30, 201213 r Čau, dával jsem do OI. MP3 Symphony ze Supa a měl jsem opačný problém. Auto bylo nachystane na 3drat a radio bylo dvoudrat (čili CAN). Je to už nějaký pátek ale jestli mě paměť neklame, musíš sundat budíky a přehodit dráty na třídrát ( jsou to jiné piny na konektoru u budíků), navíc tedy i natahnout ten třetí drát od budíků k rádiu. Nevím jestli jde třba přepnout rádio na dvoudrátovou komunikaci, to musí poraditi jiný odborníci. Pohledej, já ten postup taky našel tady někde na fóru. Goodluck!
Květen 30, 201213 r musíš odpojit cany, dopojit dráty do RJ mf volantu a vše nakodovat.. a napojit 3-drát
Únor 25, 201312 r som si nedavno tiež kupil navigaciu DX- A , a tiež nefunguje mf volant , ten 3-drat to viem zapojit ale ako to nakodovať ? niaky postup
Únor 25, 201312 r niaky detailnejší postup by nebol Upraveno Únor 25, 201312 r od Wojnar Necituj předchozí příspěvek !
Srpen 21, 201312 r ktory typ navigacii skoda dx mi bude fungovat v octavii 1. r.v 5/2000 predfacelift
Srpen 21, 201312 r každá EDIT: nejlepší je origo díl na skodateile, ale ty ostatní zřejmě budou také fungovat Upraveno Srpen 22, 201312 r od Wojnar Edituj příspěvky!!
Srpen 22, 201312 r ešte RAZ , može tu nieto napisat detailnejši postup na zapojenie navigacie DX do octavie 1 , aby fungoval aj MAXIDOT a MF volant , hlavne ako to nakodovať dakujem Upraveno Srpen 22, 201312 r od Robert16
Září 3, 201312 r tak všetko vyriešene a funkčne , troška pomohlo aj forum ale stači sa troška zahladiet aj do schém , všetko to tam je len treba hladat Upraveno Říjen 7, 201311 r od Robert16 Necituj poslední příspěvek!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.