Hemyngvej Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 čau lidi včera jsem přijel na parkoviště vše v cajku. Cca po půl hodině jsem sedl do auta chtěl jsem nastartovat a nechytlo asi na po 4 chytlo a hned chcíplo takhle asi 2x. tak při dalším nastartování které trvalo tak 5-6 vterin jsem ho podrzel lehce pod plynem do mírného kopce jsem musel jet na 1 protože vůbec nešlo do otáček. Po rovině jsem se pak dohoupal domů vypadalo to jak když se nedostává paliva nemáte někdo nějaké podobné zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hemyngvej Vloženo 28. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2012 Tak se my dostalo vysvětlení (dal jsem to do autorizovaného servisu škoda) špatný snímač otáček posílal špatné informace ŘJ a ta se s tím nemohla srovnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.