fiser Vloženo 31. Květen 2012 Sdílet Vloženo 31. Květen 2012 Zdarec kluci, potřeboval bych se na něco zeptat.Dá se do superba dokoupit takový ten plast na místo radia??? Takto-chci dat DX pryč a dat si tam normální klasické autorádio . Je to vůbec u superba možné?? U fabky a octavky se to jmenovalo nejak priprava na radio ale u superba nevim nevim. Ale zas sem videl spoustu superbů co tam klasicke autoradio měli. Kdyby ste někdo věděli jestli se dělá a kde koupit byl bych moc rád. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 31. Květen 2012 Sdílet Vloženo 31. Květen 2012 Místo toho tam je otevírací šuplík. Tedy si myslím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fiser Vloženo 31. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2012 (editace) Noo asi máš pravdu, jen bych potřeboval poradit jak to udělat,co přesně mám zhánět. Chci místo dx dát něco v tomhle stylu -viz foto. Ps. omlouvám se členovi fora, jehož foto jsem na ukázku použil. Editováno: 31. Květen 2012, autor: fiser Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 31. Květen 2012 Sdílet Vloženo 31. Květen 2012 (editace) vyndáš DX a koupíš šuplík , nacvakneš ho dolu a nad něj dáš 1dinové rádio ..... jeto jednoduché nemusíš nikde nic shánět jen ten šuplík, Jo a taky počítej stím, že přijdeš o multifunkci z volantu a zhasne ti vrchní dílek na maxidotu co ukazuje např. naladěnou stanici. Editováno: 31. Květen 2012, autor: stankra6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fiser Vloženo 31. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2012 Super už na to koukám,moc dík. Jo a maxidot nemám takže pohodička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 31. Květen 2012 Sdílet Vloženo 31. Květen 2012 Jen asi zbytečný dotaz, co máš proti DX? Chtěl jsem ho taky měnit, ale přijít o Maxidot a ovládání na volantu nehodlám. Ted jsem našel převodník nakodovaný přímo na škodovu s dvd přehrávačem a výstupem na couvací kameru. Maxidot stále funguje, volant taky a dvd ovládáš přes DX. žádný dálkový ovladač. a cena je něco kolem 8.000 kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fiser Vloženo 31. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2012 Tak ono je to takové rodinné- zděděné auto,já s tím jezdím pouze občas, ale jezdí s tím brácha a ten tam chce dat lepši muziku, Požaduje usb, a hlavně bude dávat subwofer takže vstup zesilovače. Taky je pravdou že k tomu DX nemá měnič cd,takže je omezen jen na rádio, no a taky mu doma leží z bývalého auta moc hezký pioneer http://www.autohifi-jean.cz/autoradia-s-usb-bluetooth-brpioneer-mvh8200bt-p-2131.html Jenom se mě ale nedaří na internetu najít ten šuplík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 1. Červen 2012 Sdílet Vloženo 1. Červen 2012 Mrkni na aukro nebo bazoš, každou chvíli se tam válí, seženeš ho do 500. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 1. Červen 2012 Sdílet Vloženo 1. Červen 2012 tak pak od tebe koupím to dx asi. at mám pro jistotu doma jedno náhradní :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fiser Vloženo 1. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2012 No DX jistě prodávat budu, jen k němu nemám kod, a to je vlastně další věc co mě na tom naštvala. Ve škoda servise mě nechtěli říct kod a za odblokování naúčtovali 500!! Všem doporučuji ARAVER uherské hradiště,moc fajn učni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 5. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2012 500 korun je za odblok dobrá cena :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fiser Vloženo 16. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2012 Jo 500 je dobrá cena-ale čekal jsem k tomu ten kod! Pak bych neřekl ani popel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.