Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdarec kluci, potřeboval bych se na něco zeptat.Dá se do superba dokoupit takový ten plast na místo radia??? Takto-chci dat DX pryč a dat si tam normální klasické autorádio . Je to vůbec u superba možné?? U fabky a octavky se to jmenovalo nejak priprava na radio ale u superba nevim nevim. Ale zas sem videl spoustu superbů co tam klasicke autoradio měli.

Kdyby ste někdo věděli jestli se dělá a kde koupit byl bych moc rád. Díky

Vloženo (editace)

Noo asi máš pravdu, jen bych potřeboval poradit jak to udělat,co přesně mám zhánět.

Chci místo dx dát něco v tomhle stylu -viz foto.

Ps. omlouvám se členovi fora, jehož foto jsem na ukázku použil.

post-23294-0-42676100-1338478810_thumb.j

Editováno: , autor: fiser
Vloženo (editace)

vyndáš DX a koupíš šuplík , nacvakneš ho dolu a nad něj dáš 1dinové rádio ..... jeto jednoduché nemusíš nikde nic shánět jen ten šuplík,

Jo a taky počítej stím, že přijdeš o multifunkci z volantu a zhasne ti vrchní dílek na maxidotu co ukazuje např. naladěnou stanici.

Editováno: , autor: stankra6
Vloženo

Jen asi zbytečný dotaz, co máš proti DX?

Chtěl jsem ho taky měnit, ale přijít o Maxidot a ovládání na volantu nehodlám. Ted jsem našel převodník nakodovaný přímo na škodovu s dvd přehrávačem a výstupem na couvací kameru. Maxidot stále funguje, volant taky a dvd ovládáš přes DX. žádný dálkový ovladač. a cena je něco kolem 8.000 kč

Vloženo

Tak ono je to takové rodinné- zděděné auto,já s tím jezdím pouze občas, ale jezdí s tím brácha a ten tam chce dat lepši muziku, Požaduje usb, a hlavně bude dávat subwofer takže vstup zesilovače.

Taky je pravdou že k tomu DX nemá měnič cd,takže je omezen jen na rádio, no a taky mu doma leží z bývalého auta moc hezký pioneer http://www.autohifi-jean.cz/autoradia-s-usb-bluetooth-brpioneer-mvh8200bt-p-2131.html

Jenom se mě ale nedaří na internetu najít ten šuplík :feve:

Vloženo

No DX jistě prodávat budu, jen k němu nemám kod, a to je vlastně další věc co mě na tom naštvala. Ve škoda servise mě nechtěli říct kod a za odblokování naúčtovali 500!!

Všem doporučuji ARAVER uherské hradiště,moc fajn učni kol9

• o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...