Publikováno Květen 31, 201213 r Zdarec kluci, potřeboval bych se na něco zeptat.Dá se do superba dokoupit takový ten plast na místo radia??? Takto-chci dat DX pryč a dat si tam normální klasické autorádio . Je to vůbec u superba možné?? U fabky a octavky se to jmenovalo nejak priprava na radio ale u superba nevim nevim. Ale zas sem videl spoustu superbů co tam klasicke autoradio měli. Kdyby ste někdo věděli jestli se dělá a kde koupit byl bych moc rád. Díky
Květen 31, 201213 r Autor Noo asi máš pravdu, jen bych potřeboval poradit jak to udělat,co přesně mám zhánět. Chci místo dx dát něco v tomhle stylu -viz foto. Ps. omlouvám se členovi fora, jehož foto jsem na ukázku použil. Upraveno Květen 31, 201213 r od fiser
Květen 31, 201213 r vyndáš DX a koupíš šuplík , nacvakneš ho dolu a nad něj dáš 1dinové rádio ..... jeto jednoduché nemusíš nikde nic shánět jen ten šuplík, Jo a taky počítej stím, že přijdeš o multifunkci z volantu a zhasne ti vrchní dílek na maxidotu co ukazuje např. naladěnou stanici. Upraveno Květen 31, 201213 r od stankra6
Květen 31, 201213 r Jen asi zbytečný dotaz, co máš proti DX? Chtěl jsem ho taky měnit, ale přijít o Maxidot a ovládání na volantu nehodlám. Ted jsem našel převodník nakodovaný přímo na škodovu s dvd přehrávačem a výstupem na couvací kameru. Maxidot stále funguje, volant taky a dvd ovládáš přes DX. žádný dálkový ovladač. a cena je něco kolem 8.000 kč
Květen 31, 201213 r Autor Tak ono je to takové rodinné- zděděné auto,já s tím jezdím pouze občas, ale jezdí s tím brácha a ten tam chce dat lepši muziku, Požaduje usb, a hlavně bude dávat subwofer takže vstup zesilovače. Taky je pravdou že k tomu DX nemá měnič cd,takže je omezen jen na rádio, no a taky mu doma leží z bývalého auta moc hezký pioneer http://www.autohifi-jean.cz/autoradia-s-usb-bluetooth-brpioneer-mvh8200bt-p-2131.html Jenom se mě ale nedaří na internetu najít ten šuplík
Červen 1, 201213 r Autor No DX jistě prodávat budu, jen k němu nemám kod, a to je vlastně další věc co mě na tom naštvala. Ve škoda servise mě nechtěli říct kod a za odblokování naúčtovali 500!! Všem doporučuji ARAVER uherské hradiště,moc fajn učni
Červenec 16, 201213 r Autor Jo 500 je dobrá cena-ale čekal jsem k tomu ten kod! Pak bych neřekl ani popel.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.