otas1 Vloženo 1. Červen 2012 Sdílet Vloženo 1. Červen 2012 Zdravím. Přestaly mi komplet fungovat zadní parkovací senzory. Když zařadím zpátečku, ani to nepípne. Takže samotnýma senzorama to nebude. Spíš někde v elektroinstalaci. Ale kde? Problém se začal objevovat cca před 3 měsíci, kdy při zařazení zpátečky vyšel takový chrastivý zvuk (místo standardního pípnutí). Pak to zase šlapalo normálně. Před asi měsícem to při zařazení zpátečky píplo = fungovalo, někdy ne. Dnes už vůbec. Poradíte, co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 1. Červen 2012 Sdílet Vloženo 1. Červen 2012 Neni jen KO repracek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
otas1 Vloženo 6. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2012 To si taky myslím. Včera se mi ale stalo, že na zlomek sekundy při zařazení zpátečky pípnul. Takže třeba ani nebude KO, ale jen povypadlý drát. Teď řeším, kde přesně je (myslím, že pod tapecem na B sloupku, tedy v místech, kde se výškově nastavuje pás), resp. jak sundat ten tapec. Mám tam airbag, takže je tam nahoře taková záslepka s nápisem airbag. Myslím, že ji musím plochým šroubovákem "vydloubnout" (nevím, z které strany, ale to bude asi jedno). Pod ní bude šroub. Pak už tapec drží jen na takových rozpěrných svorkách. Takže silou vyrvat. No, jistý si s tím ale nejsem. Abych něco nezničil. Taky se trochu obávám toho modulu airbagu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cesarek Vloženo 29. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2017 Ahoj všem, prosím o radu. Koupil jsem O2 rv. 2005 2.0 tdi BKD a zadní senzory nereagují na vzdálenost překážky. Pouze jeden ano ostatní reagují, až když dám ruku přímo před čídlo a zahlásí překážku blízko u vozidla ( dlouhý ton ) . Neřešil jste někdy něco podobného ? našel jsem pouze nefunkční senzory ale to asi není můj případ, když reagují ale až na blízko. No nechám si poradit něž se začnu do toho vrtat a očištovat kontakty . Ani nejsem schopný odpovědět na otázku jestli nebyl lakovaný nárazník. Díky všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marthenss Vloženo 24. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2018 Měl jsem sice parkovací senzory na fabii 1 ale po čase jsme začal mít podobný problém jako kolega OTAS 1 . Zjistil jsem že mi začíná haprovat čidlo zpátečky na převodovce.Za studena v pohodě spínalo ale za tepla ani prd,Takže se mi nerozsvěcovaly zpatečkové světla a nešel mi proud ani do čidel tím pádem. Vyměna spínače 10 min u fabie, u Octavky si myslím že trošku déle pač je zespod ještě kryt. Možná to někomu pomůže ,možná bude problém někde jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danniell Vloženo 23. Květen 2021 Sdílet Vloženo 23. Květen 2021 Prestali mi fungovat parkovaci senzory, pri zarazeni zpatecky to jen dlouze pipne a blika na tlacitku znak oranzove, na radiu to nic neukazuje. Udelal jsem diagnostiku a tohle nasla, co to znamena odesel mi snimac? Prosim za objasneni zavady a jak ji odstrani, opravit. Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 23. Květen 2021 Sdílet Vloženo 23. Květen 2021 Nejspis ti odeslo cidlo predni leve stredove - nebo kabelaz . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.