charliee Vloženo 1. Červen 2012 Sdílet Vloženo 1. Červen 2012 Zdravím... čas od času mi svítí kontrolka "systém kontroly výfukových plynů"... bylo mi řečeno, že to může být jakákoliv závada... ale dnes když jsem jela na dvojku nebo na trojku a šlápla jsem tomu, tak auto mělo strašně malý záběr, nechtělo pořádně jet a lehce cukalo... Nevíte co by to mohlo být?? Moc děkuju!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 1. Červen 2012 Sdílet Vloženo 1. Červen 2012 treba diagnostiku urobiť..ale podľa toho opisu to prvotne tipujem na špatnú zapalovaciu cievku na niektorom válci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richiis Vloženo 3. Červen 2012 Sdílet Vloženo 3. Červen 2012 Jj.. to bude civka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charliee Vloženo 8. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2012 Super, díky moc... je to nakonec opravdu cívka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.