iviak Vloženo 9. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2012 ok takze teraz mi volali z kosic ze softwerovo sa da upravovat iba DSG..jedine co mi mozu pomoct je skontrolovat hladinu oleja v prevodovke a spojku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drak999 Vloženo 9. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2012 Ked som sa pytal na hladinu oleja v suvislosti s trhanim prevodovky tak my povedali ze nespravna hladina by sa prejavovala pri vsetkych stupnoch, ale som zvedavy ako chcu skontrolovat spojku v prevodovke?a aku spojku? alebo sa ju chystas dat rozobrat,a dat pozret spojky co ovladaju radenie? Tato prevodovka je v podstate novinka ale aj tu sa da updatovat software robia to v autorizovanych servisoch ked menia olej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iviak Vloženo 31. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2012 ahoj nemame nieco nove?mas to uz vymenene? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drak999 Vloženo 16. Září 2012 Sdílet Vloženo 16. Září 2012 Zatial nie, nemame miesto s dvihakom. A ty maš niečo nove,čo povedali na kontrole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iviak Vloženo 21. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2012 ja tiez nic.nikto nic nevie aj v autorizovanom pozerali na mna ako keby som mal prvy automat na svete.uz nemam chut to ani riesit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iviak Vloženo 23. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 cawes vsetci.takze mam dalsiu pikosku..kupil som si olej do toho mojeho nestastneho automatu,auto pijali aj olej a tak mi zavolali zo skodovky ze v mojej prevodovke sa vlastne olej ani nemeni, ze je to dozivotne...:DDDDD masaker..za kazdym co tam pridem hovoria stale nieco ine...nemam slov.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Austin Vloženo 23. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 Ale mění se, žádné doživotní náplně neexistují. Ze Slovenska jezdí lidi na opravy do www.kaps.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 24. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2012 iviak v Martine je jeden maník čo sa zaoberá automatmi...len musím nájsť ten kontakt na neho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drak999 Vloženo 27. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2012 Tomu sme uz volali aj ja aj on. Jeho nik na forach je LuboMt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 27. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2012 presne tak,to je on Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.