Kolafa Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 Zabudoval jsem nejaky cinsky mlhovky, nicmene jenom s 2W bilejma LEDkama, aby to svitilo permanentne, jaxe vam to libi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 Je to zajímavé, ale kulatý jsou kulatý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 ja tam vidim nejaky modry diodky a za to bych zabijel takze ja rikam NE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanysek33 Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 jj vitto má pravdu.modrá patří na zásah vozidla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 Modrá je trapná modré světýlka to je trošku tuzing. Jinak světla vypadají dobře chtělo by to fotku ve dne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dedopohoda Vloženo 12. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2006 mne sa to tiez nepaci, je to moc hranate, ale chcel by som to vidiet cez den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 12. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2006 me by spis zajimal jejich ucel, protoze i z ty fotky za tmy je videt, ze to sviti skoro minimalne, takze za dne je to naprosto neviditelny...jinak to ze jsou hranaty mi ani moc nevadi, vzdyt hlavni svetlomety jsou taky hranaty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dedopohoda Vloženo 12. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2006 vsak prave ze su aj hlavne svetla hranate tak dole si to pyta nieco oblejsie, ale to je iba moj nazor a moj vkus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 Ty modry diody DOLU...a ihned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.