Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

tfuj kompresor/turbo, nechte ho chudaka atmosferou ;-) Me by stacilo odlehcit supa tak o 300kg, pak by to bylo letadlo a chovalo by se to i hned lip v zatackach

btw VW ty velky benzinovy atmosfery proste moc neumi, chybi tomu ten sportovni riz co maj ferrari apod ;-) Nemluvim ted jenom o 2.8, ale i o 3.6, 4.0 W8 apod..

Aspon to jsou (vetsinou) spolehlivy motory. Mate nekdo zkusensot s stou novou 3.6? Ja s tim jel akorat na predvadecce (a to jeste kvuli 4x4 na snehu)

Vloženo

ale pojede domu na base od piva :-)

---------

2.8 byla poslední pravověrná V6 v koncernu VW,škoda,seat ( nepočítaje audi motoru 4.2V8 ve Phaetonu ) ... vše ostatní je VR6. A z toho bez turbínky dostaneš vždy méně koní než z klasické V6 ( od uhlu valcu 70 stupnu )..

Vloženo (editace)

ja audi schválně nepsal, jelikož audi si dělá své motory.  ..... a v A6 je jestě byl 2.8 FSI V6 :-) evoluce našeho supího motoru a dědeček 2.4 tuším že taky V6 / bavíme se o A6 kolem roku 2006/

Editováno: , autor: JohanJFV
  • o 1 rok později...
Vloženo

Včera jsem byl prodat lpg sadu už opět jezdím benál. Trasa Lipno - Příbram - Lipno 320 km, průměr 88 km/h a spotřeba pěkných 9 litrů a to jsem se supem nemazlil :kol-47:  

Vloženo

Špatně zvolená firma na montáž, za rok a půl nebyli schopni mi to doladit,neumění a nekomunikace. Navíc mi odešli dvě cívky během roka a půl. Další věc, co mě odradila je fakt, že v okruhu 30 km tu máme jen jednu pumpu. Jednou jsem se pěkně při tankování spálil, takže jsem potřeboval obsluhu a tam obsluhuje jeden člověk a mají tam automat a chodí tam na pivo banda místních vypitek a ty musejí ven, blbě čumí a rejpou...

Vloženo

Tady je to fakt Ukrajina. Služby v háji. Čím dál více se setkávám se špatně odvedenou prací. Skoro každému podnikateli dnes v podnikání jde jen o to, jak okrást co nejvíce zákazníka za účelem obohatit se. Je mo z toho fakt špatně. Taky teď taky řešíme jednoho zevla - rádoby podnikatele, který dostal dost peněz, odvedl špatnou práci a obrací se teď zády...

Prostě hnus

Vloženo

Milý SUPE1, to už snad ani není Ukrajina, začíná mi to připadat spíš jako Nigerie, či Mexiko!

Je to opravdu hnus a těch rádoby a nejen podnikatelů je neůrekom. Opravdu nejvyšší čas se poohlédnout po kultivovanější zemi, tady to bude ještě daleko horší. Asi si rozumíme. 

Vloženo

Pánové já makám 10 let v Rakousku a za celou dobu se mi z odemčené skříňky(které tam máme všichni cca 40 lidí) se mi neztratili ani euro či koruna! Naše práce(truhlařina) musí být perfektní a když se výjimečně vyskytne reklamace, tak je okamžitě a zadarmo. Pokud nezačneme sami u sebe my dole, nikdy to nebude ono, ale já nám Čechům věřím, to už je ovšem jiné téma než spotřeba...

• o 2 roky později...
Vloženo

Ahojte,

chcem sa opýtať akú máte spotrebu ked stojíte na neutral? Ja mám 1,3 - 1,4 l/hod,

kto má tiptronik akú máte spotrebu ked stojíte pri zaradenom "D"? Ja mám 1,9 - 2,0 l/hod.

Ďakujem

• o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...