flanke Vloženo 1. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2010 Ahoj všichni, Vlastním Octavii II 1.6 MPI s DSG rok 2006, najeto cca. 140tis. Před týdnem se mi rozsvítila oranžová kontrolka motoru a po napíchnutí na diagnostiku se ukázala závada č. 16875 s popiskem "systém sekundárního vzduchu" a "průtok příliš malý". Auto jezdí pocitově pořád stejně, bez sebemenšího problému. Spotřeba taky pořád stejná: ve městě kolem 8l, mimo město 6,5l (jezdím podle limitů). Setkal se někdo z Vás s touto závadou? V čem by mohl být problém? Díky za jakoukoli radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 1. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2010 zkusil bych vyčistit vedení egr a udělal základní nastavení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flanke Vloženo 4. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 Tak bohuzel vycisteni EGR ventilu a smazani chyby nepomohlo. Po cca 50km se kontrolka znovu rozsvitila :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luger Vloženo 8. Červen 2012 Sdílet Vloženo 8. Červen 2012 Zdravím , potřebuju poradit, závada - 07831 sekundární vzduch. system -průtok příliš malý , P1423-006 - zkrat na plus , jsem z toho jelen :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaZHurek Vloženo 17. Březen 2017 Sdílet Vloženo 17. Březen 2017 Zdravím, měl jsem ted stejný problem a zjistil jsem, že díl 06A 959 253 B (čerpadlo sekundárního vzduchu) bylo plné vody. Zřejmě tam zkondenzovala a následek byl takový, že mi ten díl celý vyreznul. Čerpadlo není rozebiratelné, bez násilí se to tedy neobešlo. Byl jsem zvědavý co je uvnitř a našel jsem jen hromadu rzi. Doporučuji hledat použitý díl, nový je 6000-13000Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.