Publikováno Červen 8, 201213 r tak nám to za chvíľku začína..hlavne pre českých bratov.. ak by mal niekto záujem pokecať o tomto šampionáte,tak kľudne môžme tady
Červen 8, 201213 r Uz se koukam pro mne to obvzlast zajmavy fotbal , a skupina jeste vic Odeslano z Iphone 4S
Červen 8, 201213 r No ja jsem polak zijici v cesku , Takze POLSKA !!!!! Białoczerwoni !!!!! Odeslano z Iphone 4S
Červen 8, 201213 r Řeci chteji dostat po čuni , take herečky a jeste jedno SĘDZIA KALOSZ !!!!! Odeslano z Iphone 4S
Červen 8, 201213 r Autor na úvodné stretnutie je to až dosť divoké..penalta+2ks červené karty .....zatím
Červen 8, 201213 r Autor no penalta pre Grékov bola oprávnená,ale zasa sa blysol náhradný brankár Poľska :'> ... jozzi a za chvílku ti nastúpi druhá polovička srdiečka
Červen 8, 201213 r Presne. , tesim se jak malej , dneska paradni fotbalek a k tomu mam narozeniny , no den jak vymalovany Odeslano z Iphone 4S
Červen 8, 201213 r Autor a kurňa máš pravdu...tak dodatočne všetko najlepšie a poriadne to dnes osláv
Červen 8, 201213 r Dekuji dneska slavim s pifkem a fotbalkem , zitra musim do prace Odeslano z Iphone 4S
Červen 8, 201213 r Autor no len,aby som z toho futbalu niečo videl,lebo sa u nás chystá "pekná" búrka..
Červen 8, 201213 r Tak v u nás v Ostravě to zatím vypadá klidně ... škoda,že jdu zítra do práce ... takže jen jedno pivko a to už mám skoro v sobě No jsem zvědavý ... jak se chlapci ukážou ....
Červen 9, 201213 r Panove , nevim co rict , polaci mi udelali remizou velkou radost , ale pro zapase s ruskem jsem mel dojem ze se hraje hokej , sborna nas zas vyklepala
Červen 9, 201213 r Autor hrali fakt dobre...zatiahli vždy vtedy,keď potrebovali..inak zaradenie Baroša nechápem,mohol tam byť radšej Necid,ten hráva v Rusku,takže by mal o motiváciu viacej
Červen 9, 201213 r A tak dopadlo to jak dopadlo, verim v kluky , a v to ze z Reckem budou zarit Odeslano z Iphone 4S
Červen 14, 201213 r Tak zapasy to byly krasne , nejvic se mi vcera libili nemci a sobota bude teda hoooodne zajmava
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.