baraba13 Vloženo 9. Červen 2012 Sdílet Vloženo 9. Červen 2012 Ahojte.Včera jsem couval do garáže a koukám ve zp zrcátku že mi bliká světlo zpátečky.Bliká to jen když běží motor.Vyměnil jsem žárovku a stejně bliká,nevíte někdo co to může způsobovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 9. Červen 2012 Sdílet Vloženo 9. Červen 2012 Pravděpodobně špatný kontak na spínači zpátečky nebo špatný samotný spínač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baraba13 Vloženo 9. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2012 Hm,díky ale proč to bliká když motor běží. Páč při vypnutém motoru to svítí jak má-nebliká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 9. Červen 2012 Sdílet Vloženo 9. Červen 2012 Vibrace motoru mužou způsobovat přerušovaní kontaktu, odpoj konektor z čidla zpátečky a propoj to natvrdo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 9. Červen 2012 Sdílet Vloženo 9. Červen 2012 Příteli okřídleného šípu, na vině může být i kostra, to znamená ukostření - pól. Prokontrolovat utažení matic mínus pólu v prostoru zadních světel. Radek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baraba13 Vloženo 10. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2012 Tak,kostra OK, ale jeden drátek k spínači zpátečky držel na vlásku a jen jsem na něho šahmul tak upadl ale upadl hned za zastrčkou takže paráda.Ale je to, po menších nervech jsem to zmák a už nebliká. Díky všem za nápady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baraba13 Vloženo 11. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2012 OMLOUVÁM SE ZA ZALOŽENÍ TÉMA V JINÉ SEKCI.TEN SAMÝ PROBLÉM JE POPSÁN V SEKCI ELEKTRIKA-ZPÁTEČKOVÁ SVĚTLA. SORRY. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.