pavel.vojta Vloženo 9. Červen 2012 Sdílet Vloženo 9. Červen 2012 (editace) Mám poškozen odkládací prostor - síťku v zavazadlovém prostoru viz. obrázek. Existuje tento díl jako samostatný díl nebo je součástí tapecírungu kufru? Případně jeho číslo podle ETKY. Děkuji Editováno: 9. Červen 2012, autor: pavel.vojta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Červen 2012 Sdílet Vloženo 9. Červen 2012 Originál je to jenom vcelku včetně celého bočního tapecu. Co zkusit nějaké vrakoviště? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel.vojta Vloženo 9. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2012 To jsem si myslel. Zkusím vrak, případně odstraním zbytky a dám tam kapsu DMA600001. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Červen 2012 Sdílet Vloženo 9. Červen 2012 Tu mám také,ale na druhé straně. Nejsem si jist, jestli to tam bude pasovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel.vojta Vloženo 10. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2012 Mám ji tam také, musím to vyzkoušet. Za pravým blatníkem je malý schodek ale vzhledem k upevnění na sucháče by to mohlo fungovat s tím, že pod kapsou zůstane malá mezera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Červen 2012 Sdílet Vloženo 10. Červen 2012 Podle mě jde spíš o to,jestli tam bude pasovat víko té kapsy,spodní část mě přišla "tvárnější" a sucháče ji určitě udrží. V každém případě sem dej vědět,jak to dopadlo - foto by nebylo marné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.