Publikováno Červen 9, 201213 r Mám poškozen odkládací prostor - síťku v zavazadlovém prostoru viz. obrázek. Existuje tento díl jako samostatný díl nebo je součástí tapecírungu kufru? Případně jeho číslo podle ETKY. Děkuji Upraveno Červen 9, 201213 r od pavel.vojta
Červen 9, 201213 r Originál je to jenom vcelku včetně celého bočního tapecu. Co zkusit nějaké vrakoviště?
Červen 9, 201213 r Autor To jsem si myslel. Zkusím vrak, případně odstraním zbytky a dám tam kapsu DMA600001. Dík
Červen 10, 201213 r Autor Mám ji tam také, musím to vyzkoušet. Za pravým blatníkem je malý schodek ale vzhledem k upevnění na sucháče by to mohlo fungovat s tím, že pod kapsou zůstane malá mezera.
Červen 10, 201213 r Podle mě jde spíš o to,jestli tam bude pasovat víko té kapsy,spodní část mě přišla "tvárnější" a sucháče ji určitě udrží. V každém případě sem dej vědět,jak to dopadlo - foto by nebylo marné.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.