Přejít na obsah

Zaujímavá funkčnosť stieračov

sergej

Doporučené příspěvky

Včera som zistil zaujímavú vec týkajúcu sa stieračov:

pokiaľ otočím v kľúčik v zapaľovaní do prvej polohy (to znamená že kontrolky ešte nesvietia) predné stierače nefungujú ale zadný áno :blink:

Dokáže niekto logicky vysvetliť tento spôsob zapojenia alebo "soudruzi nekde udelali chybu"? :disgust:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ako to kukam podla schemy, tak predne stierače a cyklovač su riadene cez BSG a zadny stierač je napajany z vedenia A34 čo je z rele pre X kontakt a to už je zapnute v prvej polohe a ked štartuješ sa vypina aby ulkahčilo baterke.

BSG v prvej polohe zrejme ešte "spi" alebo nefunguje naplno tak asi preto to je. inak si to neviem vysvetliť -_-

ale možno sa mylim heh

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
A páni, viem ze toto je skor o elektrike ale tyka sa to stieracov. Nefunguje mi zadne ostrekovanie, teda aby som bol presnejsi, niekedy ide a niekedy nejde. Motorcek taha, dierka upchana nieje, mohlo sa stat ze tu hadicku niekde cvaklo? Vdaka. P.S. Je to taka banalita, ale cloveka to stve  :angry:

za vzduchovym filtrom je ta hadička spojena zrejme nejakym spetnym ventilom alebo čo to je...skus to rozpojiť či ti bude striekať voda za a pred nim...ale skorej by to bolo asi čerpadlo.

je napajane len dvoma kablami, to znamena že prevratenim polarity sa meni kam tlači..aj na nom je nejaky kvazi rozdelovač...možno je to to

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...