sergej Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 Včera som zistil zaujímavú vec týkajúcu sa stieračov: pokiaľ otočím v kľúčik v zapaľovaní do prvej polohy (to znamená že kontrolky ešte nesvietia) predné stierače nefungujú ale zadný áno Dokáže niekto logicky vysvetliť tento spôsob zapojenia alebo "soudruzi nekde udelali chybu"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 mas zarazenou zpatecku..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sergej Vloženo 11. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 To asi hej, pôjdem to vyskúšať bez nej, ale ak si myslel, že to má niečo spoločné s týmto http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=303, tak tú funkciu ja nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sergej Vloženo 11. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 Vyskúšané, poloha radičky na to nemá vplyv... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 ako to kukam podla schemy, tak predne stierače a cyklovač su riadene cez BSG a zadny stierač je napajany z vedenia A34 čo je z rele pre X kontakt a to už je zapnute v prvej polohe a ked štartuješ sa vypina aby ulkahčilo baterke. BSG v prvej polohe zrejme ešte "spi" alebo nefunguje naplno tak asi preto to je. inak si to neviem vysvetliť ale možno sa mylim heh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 Mne sa to správalo rovnako a veľmi mi to vadilo. Koľkokrát som čakal v aute, pršalo a vždy som musel mať zapnuté zapaľovanie, aby stierali predné stierače. Ale u OII je to už vyriešené. Tam už bez zapnutého zapaľovania nestiera ani ten zadný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlo Vloženo 12. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2006 Konečně mi někdo vysvětlil, proč nejde nastavit časování zadního stěrače. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soprano_Tony Vloženo 25. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2006 A páni, viem ze toto je skor o elektrike ale tyka sa to stieracov. Nefunguje mi zadne ostrekovanie, teda aby som bol presnejsi, niekedy ide a niekedy nejde. Motorcek taha, dierka upchana nieje, mohlo sa stat ze tu hadicku niekde cvaklo? Vdaka. P.S. Je to taka banalita, ale cloveka to stve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 25. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2006 A páni, viem ze toto je skor o elektrike ale tyka sa to stieracov. Nefunguje mi zadne ostrekovanie, teda aby som bol presnejsi, niekedy ide a niekedy nejde. Motorcek taha, dierka upchana nieje, mohlo sa stat ze tu hadicku niekde cvaklo? Vdaka. P.S. Je to taka banalita, ale cloveka to stve za vzduchovym filtrom je ta hadička spojena zrejme nejakym spetnym ventilom alebo čo to je...skus to rozpojiť či ti bude striekať voda za a pred nim...ale skorej by to bolo asi čerpadlo. je napajane len dvoma kablami, to znamena že prevratenim polarity sa meni kam tlači..aj na nom je nejaky kvazi rozdelovač...možno je to to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bowie77 Vloženo 2. Září 2006 Sdílet Vloženo 2. Září 2006 Já zadní stěrač pro jistotu nemám vůbec, ale je to funny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soprano_Tony Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 Diki moc Profor, vyskusam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 Diki moc Profor, vyskusam. no skus a daj vedieť zaujima ma to:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.