sltuning Vloženo 12. Červen 2012 Sdílet Vloženo 12. Červen 2012 zdravim.vie mi niekto poradit ako si aktivujem ukazovanie aktualnej rychlosti na display?momentalne sa mi zobrazuju len udaje o priemernej spotrebe,okamzitej spotrebe,priemernej rychlosti,casu jazdy,a poctu prejdenych kilometrov...a este citam ze je mozne sa dostat do menu a nastavovat si ine veci,neviem mozte mi poradit ako sa do menu nastavenia dostanem???dakujem jedna sa o superb 2, r.v.2008 dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 12. Červen 2012 Sdílet Vloženo 12. Červen 2012 Pokud vím, při stojícím autě máš na maxiditu v menu dole položku nastavení. V tom je podmenu a tam si nastavuješ, co se ti má zobrazovat, jakož i denní svícení, komfortní blikání, jazyk, jednotky, čas upozornění na zimní pneu atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sltuning Vloženo 13. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2012 uz som na to prisiel....ja som to menu nevedel vyvolat..ale uz ok..dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.