Publikováno Červen 14, 201213 r Zdravím všechny mám octavii 19tdi 66kw na tachometru je 136000km. Motor měl krásný tichý chod i zvuk. Jednoho krásného dne si jedu tak 80km/h otáčky kolem 2000 a najednou rána a ticho. Po odkrytování se na mne z motoru smála z díry v bloku ojnice, motor je kaput. Podle fora jsem zjistil že nejsem první, myslíte si že je to vadné serie motorů, nebo byla chyba někde jinde? Dík
Červen 14, 201213 r Jak si se určitě dočetl tak to je jeden ze sta motorů (té vadné serie) kterých se to týka (ze všech vyrobených),co jim vyběhla ojnice u těchto vysokoobrátkových dieslů s extrémním výkonem... Prostě opravdu smůla...
Červen 15, 201213 r Autor Hm je to tak je to smůla, hlavně když se to stalo 2 týdny po koupi vozu to naštve ještě víc. Ještě že je prodejce tak lhostejný a přidá mi na nový motor, jinak bych byl pěkně naštvaný.
Červen 16, 201213 r Neměj strach,ty starý 1.9tky jsou držáci,neprohloupil si jen to byla fakt smůla,normálně to jezdí 300 a víc bez zaváhání a problémů i chipovaný,jednou se mi poved taky kousek,vylítanej španělskej taxík pro bazarníka,bez výkonu a po opravě tak že když to už jelo tak sem naohejbal všechny ojnice do pentagramu,prostě smůla
Červenec 3, 201213 r Tak nejsi zas takova vyjimka. Pred mesicem jsem si koupil 1,9 TDI, 77kW, najeto 162 000 km a minuly tyden praskla ojnice na druhem valci - nasledkem jsou tri diry v bloku motoru... Nastesti je s prodejcem domluva, takze se na oprave budeme podilet...... :kol-47: Ale on ma OCTAVIU1!!! INY TYP MOTORA!!! :kol-31: Upraveno Červenec 3, 201213 r od PROCHY603
Červenec 13, 201213 r Nicméně je vyjímkou protože ty máš problém s 77kw pd a on má 66kw (tzn věčný motor) rotačku a u tvého motoru bych řekl že to je rutinou,prostě ojnice ven a klasika.... Upraveno Červenec 13, 201213 r od Wojnar Necituj poslední příspěvky!!
Červenec 13, 201213 r U té rotačky jeto smůla,ale bych řekl,že to má nalítáno 3x tolik.U těch PD je to adrenalin kdy
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.