Publikováno Červen 14, 201213 r caute chalani nenasiel som podobnu temu tak zakladam novu. mam RS kridlo nalepene na obyc OII a neviem ci by spoj vydrzal umyvanie v autoumyvarke na pumpach. Lepidlo som pouzil MAMUT a drzi to dost dobre. mate s tym niekto skusenosti?
Červen 14, 201213 r ja mel na sluzebni nalepene primo od skodovky, i kdyz neslo o RS a vpoho to do mycky mohlo
Červen 14, 201213 r Originál je jen nalepené??Mi to dělal známý, co je zaměstnaný v origo servisu škoda a ten mi to nejen přilepil, ale taky do víka kufru navrtal 4 dírky a přitáhl nějakýma šroubama či co..je fakt, že to drží jak byk, ale taky jsem v myčce čekal, co se bude dít :-)
Červen 14, 201213 r uprimne receno nevim kolega co byl u auta na dilne rikal ze mu to tam typek jen lepil, hotove to mel za cca pul hodky, ale stihnout mohl oboje - osobne jsem u toho bohuzel nebyl
Červen 14, 201213 r Některé se jen lepí, některé se šroubuje. Tatík má na Fábii sedan taky přišroubované. Asi záleží na typu.
Červen 14, 201213 r Tak mě to ve škodovce jen přišroubovali. Ale do myčky stejně nejezdím. Na fotce zelené RS z Autosalonu v Lipsku jsou vidět ty šroubky a bylo to evidentně ještě lepené. Upraveno Červen 14, 201213 r od Pawouk
Červen 14, 201213 r Já mám škodovácké křídlo na kombíku a na kombíky se to lepí a na sedany se to šroubuje na kufr, protože vyvrtaj díry do plechu, kdežto u kombíků se to jenom lepí, protože okolo brzdového světla nad zadním sklem je jenom plast, takže se nalepí plast na plast. Pokud je to přilepeno správným lepidlem a dodržený postup při lepení, tak bych se myčky nebál, ale já tam nejezdím, ani nikdy jezdit nebudu, mám radši ruční mytí.
Červen 14, 201213 r Nevím jak na OII, ale na Focusu jsem měl křidýlko pouze lepené a nikdy nebyl problem. A to jsem s tím jezdil do myček docela často. Upraveno Červen 14, 201213 r od grey
Září 29, 201212 r Autor ja mam iba nalepene lebo som nechcel ist do vrtania do plechu, (original je prisrobovany a utesneny gumovym tmelom) kridlo drzi stale super no kefy su kefy a nechcem ist z autoumyvarky s kridlom v kufri
Listopad 15, 201212 r Originál je jen nalepené??Mi to dělal známý, co je zaměstnaný v origo servisu škoda a ten mi to nejen přilepil, ale taky do víka kufru navrtal 4 dírky a přitáhl nějakýma šroubama či co..je fakt, že to drží jak byk, ale taky jsem v myčce čekal, co se bude dít :-) RS křidlo by melo byt original na šroubech ale na obyč verze se jen lepi protože na kufru ty díry nejsou... a rozhodně bych je tam ani vrtat nenechal :-) za par let se nediv kdyby ti to nahodou začalo rezivět je to narušeni pozink vrstvy
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.