Přejít na obsah

redukce z dvou anten do jedné

Doporučené příspěvky

Zdravím mám v autě nainstalováno rádio audiosources ans510, do ted jsem měl symphony a do ty vedly dvě anteny viz foto tímto konektorem. ted s novým radiem jsem dostal konektor s fantomem, ovšem už pouze s jednou antenou takže obsadím pouze levý vstup a pravý je nevyužit. existuje nějaká redukce, abych napojil obě anteny a svedl to do jedný do radia? první fotka je ten bílý konektor za auta, a na pravý traně je vidět černej konektor kterej de do radia.

Napadlo mě něco takovýho pořídit, je přímo škoda díl ale nevím jestli by to šlo předělat do auta...

http://www.skoda-auto.cz/cze/service/accessories/pages/accessories.aspx?id=1Z0051551&searchcat=0000000139&ref=%3fc%3d0000000139

post-47097-0-55735900-1339751921_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

chci to kvuli tomu že ta druhá antena je potřeba protože signál místama přeskakuje a občas se to snaží přeladovat... většinou stejně poslouchám hudbu z mobilu ale proč to nemít v cajku.

jéé ted jsem si všiml že jsem to hodil do fabie I, tak sorry ale i tak někdo určo bude vědět

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...