mirekdusek Vloženo 15. Červen 2012 Sdílet Vloženo 15. Červen 2012 Zdravím mám v autě nainstalováno rádio audiosources ans510, do ted jsem měl symphony a do ty vedly dvě anteny viz foto tímto konektorem. ted s novým radiem jsem dostal konektor s fantomem, ovšem už pouze s jednou antenou takže obsadím pouze levý vstup a pravý je nevyužit. existuje nějaká redukce, abych napojil obě anteny a svedl to do jedný do radia? první fotka je ten bílý konektor za auta, a na pravý traně je vidět černej konektor kterej de do radia. Napadlo mě něco takovýho pořídit, je přímo škoda díl ale nevím jestli by to šlo předělat do auta... http://www.skoda-auto.cz/cze/service/accessories/pages/accessories.aspx?id=1Z0051551&searchcat=0000000139&ref=%3fc%3d0000000139 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekdusek Vloženo 15. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2012 chci to kvuli tomu že ta druhá antena je potřeba protože signál místama přeskakuje a občas se to snaží přeladovat... většinou stejně poslouchám hudbu z mobilu ale proč to nemít v cajku. jéé ted jsem si všiml že jsem to hodil do fabie I, tak sorry ale i tak někdo určo bude vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.