msmity Vloženo 15. Červen 2012 Sdílet Vloženo 15. Červen 2012 AHOJ...mam fabku a v osvetleni RZ mam led sufitky...nevim cim to je ale uz jsem menil 6kusu zarovek a porad praskaji? nevite cim to muze byt....nebo ze bych mel takovou smulu a koupil jich tak hodne spatnych? diky za rady..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danielll Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 já to taky pořešil pomocí led... a maká to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 Hele to téma je půl roku staré, navíc on jasně píše že má taky LED sufitky ale že i ty mu praskají. (alespoň tak mě to zní) Takže očividně kupuje ty LED sufityky za 70 kč a ne SMD Diody v sufitce .. Ty mají mít větší odolnost na otřesy a větší svítivost .. svítivost mají brutální to teda jo. Sám je tam pár dní mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.