hanysek33 Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 ahojte sím nevíte někdo čím to může bejt když mi nefunguje naklápěcí motorek předního pravého světlometu.jestli by to byl motoůrek tak kolik stojí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 cca 1000,- záleží co máš za lampu, ale většinou odchází čiré faceliftové. někdy odejde snímač polohy v motorku (ulomí se plast pacička) a nebo odejde IO (myslím je to operační zesilovač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 12. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2006 Mám čiré a u pravého po zapnutí světel motorek furt povrkává. Co s tím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalP Vloženo 12. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2006 Vyndat, prostříkat, jemně poklepat a pak vyzkoušet. Takhle to bylo u mne a od té doby v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanysek33 Vloženo 14. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 vaša:dííky moc mám čirou optiku.mám ještě jeden dotaz.já sem koukal k tomu nefunkčnímu světlu ale žádnej motorek sem neviděl. kde je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrTDI Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Jinak motorek je v pravém (levém) dolním rohu světlometu, vyndáš ho pootočením směrem dolů o cca 90st. A motorek seženeš na vrakáči tak do 500Kč. Já takhle koupil už 2 a v pořádku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanysek33 Vloženo 15. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 já moc děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 Jinak motorek je v pravém (levém) dolním rohu světlometu, vyndáš ho pootočením směrem dolů o cca 90st. A motorek seženeš na vrakáči tak do 500Kč. Já takhle koupil už 2 a v pořádku... Hm, nevím, použitý motorek bych asi zrovna nekupoval. Kde je jistota, že nevysolíš 500,- a nebudeš tam, kde jsi byl?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrTDI Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 Tak si ho před zaplacením vyzkoušíš... jinak bych ho taky nekoupil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.