Publikováno Srpen 11, 200619 r ahojte sím nevíte někdo čím to může bejt když mi nefunguje naklápěcí motorek předního pravého světlometu.jestli by to byl motoůrek tak kolik stojí?
Srpen 11, 200619 r cca 1000,- záleží co máš za lampu, ale většinou odchází čiré faceliftové. někdy odejde snímač polohy v motorku (ulomí se plast pacička) a nebo odejde IO (myslím je to operační zesilovač
Srpen 12, 200619 r Vyndat, prostříkat, jemně poklepat a pak vyzkoušet. Takhle to bylo u mne a od té doby v pohodě.
Srpen 14, 200619 r Autor vaša:dííky moc mám čirou optiku.mám ještě jeden dotaz.já sem koukal k tomu nefunkčnímu světlu ale žádnej motorek sem neviděl. kde je?
Srpen 14, 200619 r Jinak motorek je v pravém (levém) dolním rohu světlometu, vyndáš ho pootočením směrem dolů o cca 90st. A motorek seženeš na vrakáči tak do 500Kč. Já takhle koupil už 2 a v pořádku...
Srpen 15, 200619 r Jinak motorek je v pravém (levém) dolním rohu světlometu, vyndáš ho pootočením směrem dolů o cca 90st. A motorek seženeš na vrakáči tak do 500Kč. Já takhle koupil už 2 a v pořádku... Hm, nevím, použitý motorek bych asi zrovna nekupoval. Kde je jistota, že nevysolíš 500,- a nebudeš tam, kde jsi byl?!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.