Publikováno Srpen 11, 200619 r tady bych rad otevrel diskuzi o diskriminaci novacku .. coz se mi fakt teda nelibi .. forum je verejna vec a ne zbran nejakeho sefa, co si svoje sebevedomi zvysuje tim, ze tady vladne. To ze mam cervenou fabii ze mne jeste nedela pana tvortsva rad bych navic dodal, ze zde neni uplne konkretni tema ... takze nehrozi OT prispevky
Srpen 11, 200619 r Marepa: Tady je moderovana diskuse. Jestli se ti to nelibi, tak sem nemusis chodit. Nikomu tady nebudes chybet.
Srpen 11, 200619 r Hoši, neměli byste tolik hulit... Ty už nemáš co, viď? Mam zasoby, staci se stavit...
Srpen 11, 200619 r Hoši, neměli byste tolik hulit... Ty už nemáš co, viď? Mam zasoby, staci se stavit... A kerej ty ses, kdyztak SZ..
Srpen 11, 200619 r Hoši, neměli byste tolik hulit... Ty už nemáš co, viď? Mam zasoby, staci se stavit... A kerej ty ses, kdyztak SZ.. Ja sem tu novej a s neznamema klukama se nebavim
Srpen 11, 200619 r Hoši, neměli byste tolik hulit... Ty už nemáš co, viď? Mam zasoby, staci se stavit... A kerej ty ses, kdyztak SZ.. Ja sem tu novej a s neznamema klukama se nebavim Nebudeme tady prece delat binec mnohonasobnymi citacemi...
Srpen 11, 200619 r Hoši, neměli byste tolik hulit... Ty už nemáš co, viď? Mam zasoby, staci se stavit... A kerej ty ses, kdyztak SZ.. Ja sem tu novej a s neznamema klukama se nebavim Nebudeme tady prece delat binec mnohonasobnymi citacemi... To nebudem, to je fakt šílený...
Srpen 11, 200619 r Hoši, neměli byste tolik hulit... Já si myslim že tady u nás se všeobecně málo hulí
Srpen 11, 200619 r Nováčci a vyskakujou.Ste nebyli na vojně??Nevíte,jak to tam chodí,bažanti??? ja mam modru knizku
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.