sparco Vloženo 12. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2006 Zdravim vsechny, nenasla by se dobra duse, ktera by mi na tyden pujcila pricniky na kratkou fabii? Samozrejme ne zadarmo . Kladno, Rakovnik, Louny, Praha... Diky predem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virgin Vloženo 12. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2006 Zdravim vsechny, nenasla by se dobra duse, ktera by mi na tyden pujcila pricniky na kratkou fabii? Samozrejme ne zadarmo . Kladno, Rakovnik, Louny, Praha... Diky predem Myslíš jako ty, co se uchytí na hagusy?P ředpokládám,že jsou jedny a ty samý jak na krátkou tak na dlouhou fábku, takže já jedny volný mám. Myslím, že je to HAKR či co... Byly by k mání v Praze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco Vloženo 12. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2006 Nee, to jsem zapomnel napsat, je to primo do strechy, hagusy nemam... Ale diky!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 12. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2006 Tak se ti trosku primotam do tematu, mel bych dve otazky. 1) Jestli je nekdo z vychodu - Trutnov, HK a byl by mi ochoten pricniky na hatchbacka na posledni tyden v srpnu pujcit A duha otazka pro ty co je mate, co jsem takhle par fabii v okoli zahledl tak je tam vozi celorocne ani je podle me nesundavaji, je to velka pakarna to ja nevim na kazdy vikend nahodit na auto a zase sundat, poskozuji se nejak ty drzaky ve strese? Kdybych je kupoval, rozhodne bych je nevozil na aute na prazdno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco Vloženo 12. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2006 Vsem mockrat dekuji za nabidky, pricniky uz mam! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 mam pricniky THULE a puvodne koupene na Fabku, pasuji i na O1, coz je super, pac mame dve doma.... mame jak drzaky na kola, tak i na lyze, oboje THULE sundat a nandat je to v pohode a je to na chvilku.... jen musim vzdy upravovat rozchod z Fabie (chiquita) na octavii (banán) a to uz na chvili prace je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.