lezo771 Vloženo 25. Červen 2012 Sdílet Vloženo 25. Červen 2012 Ahojte Vie mi niekdo poradit ci to ma vyznam do do motoru 1.8T AGU vstrekovace z motora 1.8T AUQ (RS) turbo uz mam vymenene je tam z RS a chcel by som tam dat aj vstrekovace co tam vsetko treba na tu vymenu? Dakujem za odpovede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Novacek Vloženo 30. Červen 2012 Sdílet Vloženo 30. Červen 2012 Ahojte Vie mi niekdo poradit ci to ma vyznam do do motoru 1.8T AGU vstrekovace z motora 1.8T AUQ (RS) turbo uz mam vymenene je tam z RS a chcel by som tam dat aj vstrekovace co tam vsetko treba na tu vymenu? Dakujem za odpovede chtel jsem se zeptat upravoval si nejak ridici jednotku kdyz si dal RSacke turbo ? nebo si proste vymenil jen kus za kus a jezdis bez problemu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.