Publikováno Červen 26, 201213 r Ahoj,jelikož hodlám v dohledné době převážet "pár" desek v Supovi,napadlo mě založit tohle téma. Cílem by bylo co vše se dá převézt v Supovi (o tom že to není stěhovák vím,ale auto má sloužit),tak kdyby někdo,kdo do něj narval něco víc než jen lidi :-) napsal svojí zkušenost. Jinak jesli nevíte deska dlouhá 2,4 m šíře 0,6 m bez sklopených sedaček?? Díky moc všem
Červen 26, 201213 r Tak takovou desku tam nedáš určitě bez sklopných sedaček. Já jsem tam třeba vezl: matraci do postele 200x90 cm čelní sklo na VW Transportér T4 a T5 6x pneu 225/45 R17 tyč na záclonu o délce 2,5 metru (musel být vyndaný vak na lyže) benzínovou sekačku (otevřený kufr a bylo to jen po vesnici - cca 400 metrů)
Leden 4, 201312 r Ja mam taky jako vsichni na 1600kg a je to velky dobrak, protoze si nemusim delat bordel.
Leden 4, 201312 r Jel jsem k zákazníkovi měnit sklo na Octavii I, tak jsem to sklo dal do supa. Co je na tom k úžasu.
Leden 4, 201312 r Úplně normálně naležato. To vidíš na fotce ne? Vejde se tam i na VW T4 a T5. Dokonce jsem tam vezl i na Volvo FH12. To je náklaďák ale má nízké sklo do gumy.
Leden 4, 201312 r Me spise slo o to jak jsi ho tam daval ? Asi ve dvou ? Jeden je v aute a druhy ho tam cpe od kufru , jobak fakt nevim ale mas muj obdiv hlape
Leden 4, 201312 r Dávám ho tam sám a zvenku. Asi tak jak když dělám skla. Taky mi nikdo nepomáhá. Jen občas u těch větších je to potřeba ale u osobáku ne.
Leden 25, 201312 r Tak zase něco přidám. Dnes jsem tam vezl 4 čelní skla (2x Octavia I, Citroen C1 a Peugeot 206) a nářadí jsem měl vzadu na podlaze. Skla jsem měl položené na 2 gumách 165/75 13 a každé sklo bylo proložené deskou polystyrenu aby se nepoškodili. Nakonec jsem je přikryl starou dekou aby se nepoškodily shora a nebyla jim zima. Zapoměl jsem to vyfotit když byli skla v pořádku. Vyfotil jsem to až teď večer. Dole jsou 3 poškozená stará skla a na pneu je ještě jedno v pořádku, které budu měnit až v úterý.
Leden 28, 201312 r Tento mám pocit,že byl vyroben jeden prototyp a dodneška jezdi v Anglii ale už nevim safra kde jsem to vyčetl...
Leden 28, 201312 r Nebol vyrobený ani jeden toto je len fotomontáž.Ale páči sa mi vyhovoval by mi viac kedže mám rodinu.
Leden 28, 201312 r Mě se tam vejde pár igelitek a vůbec mi to nevadí Upraveno Leden 28, 201312 r od SUP1
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.