Pepik90 Vloženo 2. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2012 čus borci potřebuju pomoc. mám jen jeden vystřelovací klíč k mému autu a potřebuju udělat druhej. Jenže problém je v tom že nemám ten štítek podle čeho se klíček vyrábí a nějak koduje. Nevíte o někom kdo mi to udělal za dobrý prachy??? Hlavně někoho z okolí Kolín, Pardubic a nebo Hradce Králové. dík všem za pomoc : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 2. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2012 Drážka v klíči se frézuje podle klíče stávajícího nebo si klíč objednáš ve Škodovce dle VIN. K naučení DO nepotřebuješ žádný kód. Pin k immobilizéru Ti zjistí zase ve Škodovce taky podle VIN, kde Ti pak taky přizpůsobí klíč. Takže žádný problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 2. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2012 Super. Ted jen zjistit aby zato v MB nechtěli nehorázný peníze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 4. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2012 PIN ti ve škodovce už dlouho neřeknou, protože ho ani nevidí, vše jede online. PIN se dá vyčíst speciálním kabelem až do MR08 u OII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 8. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2012 tak sem už klíček sehnal ted musim najít někoho kdo mi ho vyčte tim specialnim kabelem. asi o někom na kolínsku, kutnohorsku, pardubicku, hradecku nevíte co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 8. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2012 PIN ti ve škodovce už dlouho neřeknou, protože ho ani nevidí, vše jede online. PIN se dá vyčíst speciálním kabelem až do MR08 u OII. Ano, on-line, ale jedině ve Škodovce, ne? @Pepik90: Stačí přehodit čip imma, to za předpokladů, že dosavadní "vajíčko" už dál nechceš používat. A jestli si sehnal už použitý klíč, tak jednou použitý čip už nejde k jiným budíkům přizpůsobit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 8. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2012 wojnar: On potrebuje vyrobit druhy kluc k autu. Ma len jeden kluc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 9. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2012 chlapci ted nad tim tak přemýšlim a nebude lepší koupit rovnou tuto sadu http://www.rakso.cz/detail/skoda-octavia-ii-dalkove-ovladani-centralniho-zamykani-vystrelovaci-klice/?p a nechat jí tam namontovat. jen k tomu koupit ještě imobilizéry. aspon bych měl jistotu že ten druhej klíček nikdo mít nebude doma a neukradne mi to auto. co vy na to??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 9. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2012 Ked to auto budu chciet ukradnut tak ho aj ukradnu!!!! Aj bez kluca. Rakso kluce su dost nekvalitne!!!!! Tema tu je!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 9. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2012 (editace) ta mi porad kvalitní značku klíču. co třeba HELLA Editováno: 9. Červenec 2012, autor: Pepik90 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 9. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2012 HELLA nevyraba kluce ale svetla!!! Treba si kupit novy kluc ,dat vyfrezovat planzetu, nakodovat IMMO,prisposobit D.O. MAS tu plno tem ako na kluc!!! HLEDEJ!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2012 Jak pise Prochy , rakso urcite nedoporucuju , je to vyrobek velmi nizke kvality , spise koupit origo vystrelovak s immo a planzetou a vse hezky nakodovat . Mi treba pin k immu zjistili primo v klicnictvi kde mi i novy klic vyfrezovali a nakodovali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 9. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2012 Prochy603: HELLA vyrábí plno věcí, né jen světla. Originální dálkové ovládání OI, FI, FII, OII .... je výrobce HELLA, dále vyrábí komfortní jednotky, BCM jednotky do OII FL a SII a FII FL (samo i obdoby do VW group) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 9. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2012 tak si v jednom servise za komplet klíč + nakodování řekli 3000,- neni to hodně??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 9. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2012 to by cca odpovídalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 9. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2012 dík za info tak si ho tam objednám a uvidime co s toho vyleze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.