Publikováno Červenec 2, 201213 r čus borci potřebuju pomoc. mám jen jeden vystřelovací klíč k mému autu a potřebuju udělat druhej. Jenže problém je v tom že nemám ten štítek podle čeho se klíček vyrábí a nějak koduje. Nevíte o někom kdo mi to udělal za dobrý prachy??? Hlavně někoho z okolí Kolín, Pardubic a nebo Hradce Králové. dík všem za pomoc :
Červenec 2, 201213 r Drážka v klíči se frézuje podle klíče stávajícího nebo si klíč objednáš ve Škodovce dle VIN. K naučení DO nepotřebuješ žádný kód. Pin k immobilizéru Ti zjistí zase ve Škodovce taky podle VIN, kde Ti pak taky přizpůsobí klíč. Takže žádný problém.
Červenec 4, 201213 r PIN ti ve škodovce už dlouho neřeknou, protože ho ani nevidí, vše jede online. PIN se dá vyčíst speciálním kabelem až do MR08 u OII.
Červenec 8, 201213 r Autor tak sem už klíček sehnal ted musim najít někoho kdo mi ho vyčte tim specialnim kabelem. asi o někom na kolínsku, kutnohorsku, pardubicku, hradecku nevíte co.
Červenec 8, 201213 r PIN ti ve škodovce už dlouho neřeknou, protože ho ani nevidí, vše jede online. PIN se dá vyčíst speciálním kabelem až do MR08 u OII. Ano, on-line, ale jedině ve Škodovce, ne? @Pepik90: Stačí přehodit čip imma, to za předpokladů, že dosavadní "vajíčko" už dál nechceš používat. A jestli si sehnal už použitý klíč, tak jednou použitý čip už nejde k jiným budíkům přizpůsobit.
Červenec 9, 201213 r Autor chlapci ted nad tim tak přemýšlim a nebude lepší koupit rovnou tuto sadu http://www.rakso.cz/detail/skoda-octavia-ii-dalkove-ovladani-centralniho-zamykani-vystrelovaci-klice/?p a nechat jí tam namontovat. jen k tomu koupit ještě imobilizéry. aspon bych měl jistotu že ten druhej klíček nikdo mít nebude doma a neukradne mi to auto. co vy na to???
Červenec 9, 201213 r Ked to auto budu chciet ukradnut tak ho aj ukradnu!!!! Aj bez kluca. Rakso kluce su dost nekvalitne!!!!! Tema tu je!!!
Červenec 9, 201213 r Autor ta mi porad kvalitní značku klíču. co třeba HELLA Upraveno Červenec 9, 201213 r od Pepik90
Červenec 9, 201213 r HELLA nevyraba kluce ale svetla!!! Treba si kupit novy kluc ,dat vyfrezovat planzetu, nakodovat IMMO,prisposobit D.O. MAS tu plno tem ako na kluc!!! HLEDEJ!!!
Červenec 9, 201213 r Jak pise Prochy , rakso urcite nedoporucuju , je to vyrobek velmi nizke kvality , spise koupit origo vystrelovak s immo a planzetou a vse hezky nakodovat . Mi treba pin k immu zjistili primo v klicnictvi kde mi i novy klic vyfrezovali a nakodovali
Červenec 9, 201213 r Prochy603: HELLA vyrábí plno věcí, né jen světla. Originální dálkové ovládání OI, FI, FII, OII .... je výrobce HELLA, dále vyrábí komfortní jednotky, BCM jednotky do OII FL a SII a FII FL (samo i obdoby do VW group)
Červenec 9, 201213 r Autor tak si v jednom servise za komplet klíč + nakodování řekli 3000,- neni to hodně???
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.