Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

čus borci potřebuju pomoc. mám jen jeden vystřelovací klíč k mému autu a potřebuju udělat druhej. Jenže problém je v tom že nemám ten štítek podle čeho se klíček vyrábí a nějak koduje. Nevíte o někom kdo mi to udělal za dobrý prachy??? Hlavně někoho z okolí Kolín, Pardubic a nebo Hradce Králové.

dík všem za pomoc :

Drážka v klíči se frézuje podle klíče stávajícího nebo si klíč objednáš ve Škodovce dle VIN.

K naučení DO nepotřebuješ žádný kód.

Pin k immobilizéru Ti zjistí zase ve Škodovce taky podle VIN, kde Ti pak taky přizpůsobí klíč.

Takže žádný problém.

• Autor

Super. Ted jen zjistit aby zato v MB nechtěli nehorázný peníze :)

PIN ti ve škodovce už dlouho neřeknou, protože ho ani nevidí, vše jede online. PIN se dá vyčíst speciálním kabelem až do MR08 u OII.

• Autor

tak sem už klíček sehnal ted musim najít někoho kdo mi ho vyčte tim specialnim kabelem.

asi o někom na kolínsku, kutnohorsku, pardubicku, hradecku nevíte co.

PIN ti ve škodovce už dlouho neřeknou, protože ho ani nevidí, vše jede online. PIN se dá vyčíst speciálním kabelem až do MR08 u OII.

Ano, on-line, ale jedině ve Škodovce, ne?

@Pepik90:

Stačí přehodit čip imma, to za předpokladů, že dosavadní "vajíčko" už dál nechceš používat.

A jestli si sehnal už použitý klíč, tak jednou použitý čip už nejde k jiným budíkům přizpůsobit.

wojnar: :kol-47: On potrebuje vyrobit druhy kluc k autu. Ma len jeden kluc. :kol-31:

:kol-47: Ked to auto budu chciet ukradnut tak ho aj ukradnu!!!! Aj bez kluca. :kol-31:

Rakso kluce su dost nekvalitne!!!!! Tema tu je!!!

• Autor

ta mi porad kvalitní značku klíču. co třeba HELLA

Upraveno od Pepik90

:kol-47: HELLA nevyraba kluce ale svetla!!! :kol-31:

Treba si kupit novy kluc ,dat vyfrezovat planzetu, nakodovat IMMO,prisposobit D.O.

MAS tu plno tem ako na kluc!!! HLEDEJ!!! :kol-32:

Jak pise Prochy , rakso urcite nedoporucuju , je to vyrobek velmi nizke kvality , spise koupit origo vystrelovak s immo a planzetou a vse hezky nakodovat . Mi treba pin k immu zjistili primo v klicnictvi kde mi i novy klic vyfrezovali a nakodovali

Prochy603: HELLA vyrábí plno věcí, né jen světla. Originální dálkové ovládání OI, FI, FII, OII .... je výrobce HELLA, dále vyrábí komfortní jednotky, BCM jednotky do OII FL a SII a FII FL (samo i obdoby do VW group)

• Autor

tak si v jednom servise za komplet klíč + nakodování řekli 3000,- neni to hodně???

to by cca odpovídalo

• Autor

dík za info :) tak si ho tam objednám a uvidime co s toho vyleze.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.