Zenda899 Vloženo 2. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2012 Zdarec, chystám si dát do auta muziku, ale nevím kudy táhnout napájecí kabel od baterky a signálové kabely. Už jste to někdo dělal? Nějaké foto bo návod by někdo neměl? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viper28 Vloženo 6. Září 2012 Sdílet Vloženo 6. Září 2012 Zdarec. Bohuzel nemam fotodokumentaci, tak se ti to budu snazit popsat takto. Tahal jsem kabel 35mm, nedokazu rict jestli by se 50mm vlezlo, mozna ze jo. V motoru odstrojis sani, muzes ho dat bokem anebo rozebrat komplet az za vahu vzduchu, ja to nechal v kompletu jen to dal bokem. Dal je treba vytahnout baterku a ty plasty co ji drzi abys mel dobry pristup k svorkovnici. V interieru sundas ten plast z pod volantu i ten polystyren proste abys videl na kabelaz. Rukou musis nahmatat smycku kabelu a vede smerem do motoru a kdyz zatlacis u konce prstem tak je tam takova gumova pruchodka. Ja vzal sroubovak a udelal opatrne diru do te pruchodky az jsem prosel do motoru. Potom jsem nasadil na + kabel ktery mel ocko ten sroubovak a opatrne ho pres tu prorvanou gumu protahnul az jsem byl v motorovem prostoru. Je lepsi aby jste byli dva na to. Potom jsem si vymeril a natahnul kolik kabelu budu potrebovat v motoru aby mohl i zapojit pojistku k te kabelazi. Pak to das vsecko zase dohromady, sani plasty atd, melo by ti to sedet. V interieru jsem vedl kabel pres plastove prahy, odchlipnul plasty a proste ten kabel tam smeroval, takhle to musis udelat az do zadu. Je s tim kapku piplacka, ale jde to, mista pod tema prahama je dost, pujde ti to a vylezes az v zadu u sedacek, u tech sedacek to muzes protahnout vrchem, je tam dost mista, a budes az v kufru. Ten kabel davej aj za ty plastove cvocky, jinak ti to bude delat bordel a nedotlacis pak ty plastove prahy k sobe. Na - kabel si najdi nejake sikovne ocko, jestli mas 1000hran tak to hod pod pas ale fakt uz zalezi na tobe. Cele mi to trvalo asi 2 hodiny. Se signalovkama ti dal neporadim, to budu tahat behem tohoto tydne, ale verim ze to bude taky sranda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tosi Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 U OII nenajdeš u radia (pokud nemáš CANBUS převodník) signál na spínání zesilovače aby ti zesik spinal s radiem. Tudíž nejjednodušší řešení: v pojistkovce najdi s-kontakt (spínaný kličkem) a připoj remote na něj. Audio kabely (cinche) do originál rádia nepřipojíš tudíž použití HI-LOW adaptéru také nejjednodušší. Takto sem instaloval do cca 10ti aut a hrají hezky pokud se někdo bojí adaptérů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.