Přejít na obsah

Držiak na okuliare


gabbi

Doporučené příspěvky

Zdarte Fabiáci! Určite sa tu nájde dosť ľudí, ktorí už niekedy v minulosti riešili otázku, kde vo fabii umiestniť okuliare, resp. či sa dá zohnať nejaká schránka alebo niečo podobné. Rád by som si teda prečítal spoľahlivé typy a nápady, kam ich umiestniť. Rǎd by som ich umiestnil prakticky a hlavne spoľahlivo. Prípadne ak by mal niekto niečo na tento spôsob na predaj, ozvite sa prosím!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám nanopodložku na palubovce a drží jak přibité.

Ještě jsem tady kdysi zahlédl v nějakém vlákně, že by měla existovat schránka na brýle místo stropního madla na místě řidiče.

Editováno: , autor: amissus
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no já na řízení mám samozatmavovací polarizační brýle, ale když je zapomenu doma, jsou jakékoliv brýle dobré. Pak by se právě hodil takovýto "futrálek", do kterého by se daly dát tyto nouzové brýle, protože všude jinde v pohotovosti mi překážejí.

Ta cena je fakt příšerná, možná nekde na VW vrakáči by mohlo být za rozumnější peníz.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nanopodložka nie je príliš spoľahlivá. Je síce pravda, že obvykle tam všetko drží, ale pri prudkom brzdeni alebo podobne môžu spadnúť. Ja potrebujem úplne spoľahlivé riešenie, nejde totiž o okuliare za 5€, ale ich cena presahuje hranicu 250€.

Tá schránka namiesto madla vodiča sa mi celkom páči, avšak jej cena je dosť vysoká a moje okuliare nie sú zrovna malé, takže by som to potreboval odskúšať. Ako tu už niekto povedal, niekde na vrakovisku by to bolo najlepšie zohnať.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 4 týdny později...

Pokud mě paměť nešálí, tak se tahle schránka dávala i do Škodovek.... přesněji sem jí měl jak v O1 tak v Superbu 1, takže zkusit ještě škodovku třeba to je levnější. Jinak ale možná vám pokazím iluzi, jelikož mě se tam skoro žádný brýle nevešli ... je to strašně malé.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...