frydak Vloženo 8. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2012 Ahoj všem, používám rádio Bolero s GSM bluetooth II a mt Htc Sensation kde mám nahranou navigaci Sygic.Poradíte mi, prosím, jak nastavit tuto sestavu tak, aby při připárovaném telefonu s rádiem byly slyšet hlasové pokyny z navigace telefonu? Pokud je telefon připárovaný k rádiu, rád bych slyšel hlasové pokyny z navigace v repro. Aktuálně hlasové pokyny neslyším z repro vubec, pokud je telefon připárovaný.Jednou se povedlo a ani nevím jak že to cca 2 vteřiny šlo,ale nemohu přijít nato jak to rozchodit.Díky moc všem za info a rady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jikra Vloženo 18. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2012 To Ti asi dost dobře nepůjde, pokud ho máš spárovaný s HF i jako A2DP profil tak se Ti veškeré zvuky z telefonu ženou přes BT do rádia, které si však můžeš poslechnout pouze když přepneš rádio do režimu BT AUDIO ale pak máš v autě ticho a uslyšíš pouze hlášení navigace. Alternativou je pustit na pozadí přehrávání muziky z telefonu, a když přijde hláška z navi , tak muzika ztlumí a proběhne hláška..... Alespoň mě to takhle funguje u HTC HD2 ve spojení s navigačním SW TomTom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frydak Vloženo 20. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2012 Tak to mám smulu.Děkuji moc za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.