Přejít na obsah

Kožený volant od Autorykl - zkušenosti?


spartakcz

Doporučené příspěvky

Ahoj, chtěl jsem se zeptat, zda někdo nemá zkušenosti s níže uvedenou firmou a repasem volantu na Octavia II.

Link: http://www.nd-skoda-...rvy-s-line.html

Díky.

Pokud to není přímo z Polska z nedělní burzy v Gliwicích , tak tam to dělají naprosto stejně,mimochodem perfektní práce,s tím rozdílem, že tam to stojí 120 zl., což je nějakých 750,- Kč,hošík si asi udělal bezpracný ,,byznys".

Podle jeho adresy - Bohumín , tak je to naprosto jasné, do Gliwic to má cca 40 km....

Editováno: , autor: Vampyrjan
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hele nechci nic říkat ale já bych do toho nešel zaprvé je to drahy a zadruhý je to z polska a to by mě osobně odrazovalo. jestli chci chceš nechat udělat volant podle svých představ tak to dej do www.volantech.cz sám si to tam budu dávat. nejlepší na tom je že si to mužeš navrhnout podle svých představ.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

já obšitý volant od auto rykl mám. v tu dobu kdy jsem to kupoval nebyly origo volanty. jsem rád, že nemám origo. ten obšitý je silnější, lépe se drží. origo kožený je hodně slabý. provedení je pěkné, jen na ramenech při detailním pohledu je vidět, že linie řezu není zcela rovná. při běžném provozu ale neznatelné, takže spokojenost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja bych to za origo nevymenil, sorry - podle fotek je videt, ze to zpracovani ma k origo kozenemu volanty pomerne daleko, obzvlaste v mistech zakonceni na ramenech.

Lepsi nez obycejnej PUR, ale kozenej volant neni zas takova polozka, abych nekoupil originalni dil (coz jsem ostatne pro mou byvalou Fabii udelal).

post-9-0-77191800-1344246719_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

v tomto musím aspoň částečně souhlasit. Oni totiž dělají 2 typy: jeden, který máš na fotce a jeden, který je obšitý celý, který chci já. Jak píše Mave, už z fotek je patrné, že ramena 100% nesedí - i to je důvod, proč tento typ obšití nechci. Ten druhý typ, který je (mimo bagu) obšitý celý, naopak zase dle fotek ladí perfektně a díky absenci těch plastových okrajů působí mnohem luxusnějším dojmem, než originál.. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...